<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Triangel at 2007-3-3 02:05 AM:

加埋石仔lor~
Originally posted by gn00987333 at 2007-3-3 02:07 AM:

你係雞黎既~你係雞黎既~你係雞黎既~...
我係公雞黎既
Originally posted by belibala at 2007-3-3 02:05 AM:

一講你,你就出現...........好邪呀
出完野返黎......
Originally posted by BOYDWAN at 2007-3-3 02:10 AM:

呀某君打爛個醋酲呀?
駛唔駛咁緊張起人底? 都過左去啦,陳年舊事喇~ 
原來係B君本風流筆記內既人物之一
唔怪得佢...........不過我多左6分
Originally posted by gn00987333 at 2007-3-3 02:20 AM:

尋日單手打J打左8個鐘
超剌激^0^ v
我咁瘦,打咁耐
所以隻手死左
完全明白
Originally posted by BOYDWAN at 2007-3-3 02:29 AM:

唉..................呢個囡囡真係乜都夠胆死~
早知通知定你地叫你地封口啦...................雖然分分鍾仲衰~
愛得真兼愛得深呀

本帖隱藏的內容需要積分高於 63353 才可瀏覽
Originally posted by playbr2 at 2007-3-3 02:31 AM:

電視都有楊過

[ Last edited by playbr2 on 2007-3-3 at 02:37 AM ]
玄鐵劍....
Originally posted by BOYDWAN at 2007-3-3 02:47 AM:

no la~
去左尖東~

牛仔馬仔"鹿"仔..........真係好似"聾夫"喎~
"聾夫"最愛"耕田"
Originally posted by playbr2 at 2007-3-3 02:52 AM:

快d用你既財力買起全城既麥提莎喇.......少少錢對於你黎講九牛一毛姐..........我買定多d麥提莎去抄賣先
我開始有小小明白點解當日BOYBOY會search到入EF
Originally posted by belibala at 2007-3-3 02:56 AM:

陳浩"男"係CWB喳X人
旺角係who? Forget左
太子/韓賓??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。