<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by garycheung at 2006-6-3 01:41:
see you guys
返工喇?
see you rain rain~
Originally posted by d228216 at 2006-6-3 01:42:

有....落毒毒儍全部人, 咁佢味唔叫儍, 叫白痴
Originally posted by cwleung1988 at 2006-6-3 01:42:
有...院長...你只要禁佢言 十分鍾...
佢立即正常返十分鍾...不過禁完之後個二十分鍾...可能會比之前更傻..
所以為左佢長遠的良好發展...就要比個版主佢做
Originally posted by d228216 at 2006-6-3 01:46:

我地咪又喺一堆數據

其實我係機械人~
Originally posted by cwleung1988 at 2006-6-3 01:46:

真係成枝棒交比子孫 ?
我驚佢話...點解阿爺都死左甘耐..
枝棒都仲係甘q硬既...
阿爺生前到底睇過d咩黎呀
呢d 物圪立不倒咯~
Originally posted by cwleung1988 at 2006-6-3 01:49:

冇問題...小弟完全支持依個行動...不過到時為左更加支援依位新版主....
要改依個版做青山俱樂部
小欖俱樂部都夠做喇~
Originally posted by gn00987333 at 2006-6-3 01:49:

其實我係人妖
你個妖la媽呢?
Originally posted by cwleung1988 at 2006-6-3 01:51:

唔係..你身體7成都係人...當中另外的兩成係你魔打腰....同細佬佔個一成就鐵造既
飲返杯WD40先~
Originally posted by ckyckk at 2006-6-3 01:50:

http://sexy.nifty.com/toolparts/meta/060531_moocs.asx
我都要聽多d 日文歌喇~
Originally posted by d228216 at 2006-6-3 01:53:

其實我係咸蛋超人
估到~估到~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。