<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 155220 at 2006-6-13 06:39 PM:

你試過?
做 愛 怕 痛   飛 機 王

哪 個 男 人 不 喜 歡 與 愛 人 做 愛 ? 17 歲 的 俊 傑 ( 化 名) 偏 偏 只 愛 「 打 飛 機 」 ( 自 瀆 ) ! 「 好 多 人 話 做 愛 係 享 受 , 但 係 我 一 點 都 唔 覺 ! 做愛 只 會 令 我 產 生 挫 敗 感 , 有 得 揀 , 我 會 自 己 搞 掂 ! 」
俊 傑 有 一 段 不 如 意 的 拍 拖 經 歷 , 亦 令 到 他 以 後 都 不 做 愛 了 ! 「 我 覺 得 打 飛 機 比 做 愛 自 由 、 方 便 得 多 啦 ! 又唔 使 理 人 感 受 , 想 ( 幻 想 ) 同 邊 過 做 就 同 邊 個 做 , 最 緊 要 係 唔 痛 。 」
究 竟 怎 樣 的 拍 拖 經 歷 , 令 俊 傑 從 此 討 厭 做 愛 ?
Originally posted by gn00987333 at 2006-6-14 12:03 AM:

你當年咪又係一樣
我係一個八婆~講緊咩呀
你同甘甘當年有d咩發生呀??
Originally posted by 朗尼囡 at 2006-6-14 12:07 AM:

我都要知
你又係一個八婆呀~~姊妹
Originally posted by gn00987333 at 2006-6-14 12:09 AM:

當年甘甘咪成日死跟住我囉
之後我拒絕佢
佢依加就反面啦
我都聽過下~之後你仲去版務告佢添
你話覺得人身安全為嚴重威脅嘛
之後甘甘就嬲左你咯

唉~~愛你變成恨你
Originally posted by 甘國武 at 2006-6-14 12:14 AM:

唔得,我同d佬有牙齒印架!
我件衫都有d佬食完咖喱魚旦d汁既印喎

Originally posted by gn00987333 at 2006-6-14 12:30 AM:

死火啦
兩個媽媽一齊罰好甘嫁波
雞雞幫我頂一半
做 愛 怕 痛   飛 機 王

哪 個 男 人 不 喜 歡 與 愛 人 做 愛 ? 17 歲 的 邦 仔 ( 化 名) 偏 偏 只 愛 「 打 飛 機 」 ( 自 瀆) ! 「 好 多 人 話 做 愛 係 享 受 , 但 係 我 一 點 都 唔 覺 ! 做愛 只 會 令 我 產 生 挫 敗 感 , 有 得 揀 , 我 會 自 己 搞 掂 ! 」
邦 仔  有 一 段 不 如 意 的 拍 拖 經 歷 , 亦 令 到 他 以 後 都 不 做 愛 了 ! 「 我 覺 得 打 飛 機 比 做 愛自 由 、 方 便 得 多 啦 ! 又唔 使 理 人 感 受 , 想 ( 幻 想 ) 同 邊 過 做 就 同 邊 個 做 , 最 緊 要 係唔 痛 。 」
究 竟 怎 樣 的 拍 拖 經 歷 , 令 邦 仔 從 此 討 厭 做 愛 ?
Originally posted by gn00987333 at 2006-6-14 12:36 AM:

各位好
我叫dn啊
請問gn仔咩事呢
上左雜誌做訪問
Originally posted by gn00987333 at 2006-6-14 12:45 AM:

唔記得左啦
青頭仔!??
Originally posted by Triangel at 2006-6-14 12:58 AM:

青頭邦仔去拍 拖
見到2R 心荒荒

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Lala~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。