<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by gn00987333 at 2006-6-18 11:16 PM:

叔叔你入股啊
sure~叔叔曾是很多壇的超級版主,對管理論壇經驗極其豐富!
懇請大家踴躍捐輸四川地震同胞!福有悠歸,多謝你們!
Originally posted by d228216 at 2006-6-18 11:17 PM:

搞 鴨網 喎
我賣藝吾賣身喎.....
Originally posted by 李大哥 at 2006-6-18 11:19 PM:
都系果句,唔撚順超就出聲,隻dup就隻dup,系男人既咪撚學sport板果兩個鳩鳩板主咁收埋收埋一鳩過公報私仇,人信主,佢信主,信到咁無能陰毒,非君子一個
清揚兄!
Originally posted by cwleung1988 at 2006-6-18 11:20 PM:

請問大俠高姓大名呀 ?
就係alan~~~~~
Originally posted by gn00987333 at 2006-6-18 11:20 PM:

一睇你個頭像就知啦叔叔
why?
Originally posted by cwleung1988 at 2006-6-18 11:22 PM:

我想問下你做過咩討論區既超版呀 ?
我可能之前就識得你
有d壇我就由於太忙關係辭左職,有d就執左,前後都有10個8個,所以我好明白,做版主真係好撚慘!既要維護會員利益,亦要同壇主交待,所以有時不自覺都會企係版主方面諗!
Originally posted by d228216 at 2006-6-18 11:25 PM:

你比人搞完之後唔收錢, 咪唔算賣身攞!
nononononononono.................哇............
Originally posted by 李大哥 at 2006-6-18 11:36 PM:

有幾慘???人地睇得起你先比你做,做...
清揚,老實講,我都叫做識你,亦都好想你回歸,既然果便d版主咁濕9,你咪吾好過去,呢件事,如果你可以忍吓,相信boy兄亦有辦法令你返黎,忍吓啦,吾好令港男既好版主難做!我alan不嬲9撚屎屎,好小求人,當我今次求吓你,忍!

ps:本公子去睇波,各兄弟拜拜!
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-19 08:31 PM:

我開始感受到d佬的感受, 好一個"無厘頭"~
其實港男俱樂部文字不設防真係有待研究,係咪真係人老母都得?
Originally posted by AWU at 2006-6-19 08:40 PM:

果度係西九龍次文化區域(炒媽拆蟹專用地皮)
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=90618&fpage=1
咁係頑童俱樂部人身攻擊得吾得?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。