<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 大家覺得點?? [卡+]
返回列表 回復 發帖
個人認為你係大男人姐...
你咁都唔肯去放棄,你真係唔係幾鍾意佢la....
不如放過個女仔la
hey hey hey~~
我唔單止覺得對o個個女仔噓寒問暖, 關心, 細心 唔似自己~~~
而我係對個個女仔都係咁~~就算見到其他人咁我都想嘔.....
忽然好想加分...........
其實你自己都清楚...你依GA 做緊既野...跟本就唔係你自己...
你都唔喜歡依GA 自己所做既野...
我覺得你應該做返你自己先...如果同果個女仔都係夾得來既...
自己又鐘意咁未一齊羅...
但就唔好...因為唔想一個人就拍拖...一來害左人地...又浪費自己時間...
開頭接受到....到日子耐...就會覺得接受唔到...覺得煩..覺得討厭...
點都好...我覺得搵個同自己夾得埋既人一齊才是正確
thank you lei~
Originally posted by yeahchan at 2006-6-4 11:15 PM:
hey hey hey~~
我唔單止覺得對o個個女仔噓寒問暖, 關心, 細心 唔似自己~~~
而我係對個個女仔都係咁~~就算見到其他人咁我都想嘔.....
想嘔咁嚴重 ?

都解會咁既 ?
Originally posted by homan~ at 2006-6-6 12:53 AM:

想嘔咁嚴重 ?

都解會咁既 ?
都唔知~覺得好"裸"命
Originally posted by yeahchan at 2006-6-6 03:53 PM:

都唔知~覺得好"裸"命
really ?

bro, 如果係咁,
唔可以溝女架wor

溝到都煩同唔耐啦
Originally posted by yeahchan at 2006-6-6 03:53 PM:

都唔知~覺得好"裸"命
>.<

bro,
我都煩呀依家,

有條女ok 既,
溝到架啦,

不過佢唔信教,
基督徒又唔可以同唔信既一齊

結果我要神唔要女.........
都覺得有d 可惜
Originally posted by homan~ at 2006-6-7 11:04 PM:

>.<

bro,
我都煩呀依...
homan ah homan~
呢d宗教同感情o既問題~
我只好比個意見你
我本身唔信教的~對宗教冇任何針對
但係我就睇信仰為一個心靈o既修養, 與我感情無關~~
我覺得2者取平衡好d呢
Originally posted by yeahchan at 2006-6-8 08:53 PM:

homan ah homan~
呢d宗教同感情o既...
thc

bro 你而家點呀?
諗住點 ?
要女定要煩 ?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 大家覺得點?? [卡+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。