<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英軍食糊靠碧咸 林柏特續當劊子手
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-6-7 02:49:

你睇唔到咩,我話只有一個人話碧咸...
你根本對我有偏見,你真系越來越過份low

謝拉特既遠射永遠能改變局勢發展,長傳亦佳

[ Last edited by 清揚 on 2006-6-7 at 09:38 AM ]
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2006-6-7 09:28 AM:

唔該你小心D講野ar,講野用個腦諗下...
系我gf唔想結住堵,同埋我gf好自願咁同我生個女既求其一句得埋黎,你有冇用個腦諗???而且我又唔系公眾人物,我冇須要你呢D微不足道既宇宙塵埃管我家事,我父母都未理,你理乜ar???起碼我冇出去玩女先,好專心一意咁照顧頭家~

對唔住,係我誤會你,sorry
摺吧啦
Originally posted by 清揚 at 2006-6-7 11:28:

林伯特始終系英軍最穩定既12K專家
I agree with you....

But he missed the penalty in his last friendly game...

Everyone is human, he may do it next time

We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
Originally posted by brightlee at 2006-6-7 10:41 AM:

I agree with you....

But he missed the penalty in his last friendly game...

Everyone is human, he may do it next time

放心啦,林柏特係世界盃一定會射得入
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-6-7 10:37:

系我gf唔想結住堵,同埋...
我同你既死結是永不能化解的,算吧la你~
你講得出呢D野已證明你永不可以用平等的眼光去待我la,即系成見~
我根本講乜你都視我眼中釘,你好彩系身邊有人次次幫你補位~我冇~
我都見你衰唔少次,領袖要用腦做架,下下得蠻力既領袖只有自己人會服,仲成日要伙伴擔心~
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by abc123aa at 2006-6-7 02:49 AM:

你睇唔到咩,我話只有一個人話碧咸...
abc123aa 板主,
你係呢個 Sport 板做左好多野, 大家有眼睇, 我係絕對地肯定你所付出嘅一切, 沒有白費. 大家亦好支持你做到呢度有聲有色嘅成績.
我一直有睇開呢板一段時間.  好多 sport 問題 & 疑難, 都可以係大家討論過程中找到多方不同意見 & 獨特見解. 令我獲益良多.
呢度大家有意見出入, 係好正常. 咁先需要討論區嘅存在嘛.
板友之間嘅意見不合, 爭執. 我好清楚. 有人亦曾經禁言.
我對其他板友無任何要求, 但對你唔同.
因為你係板主, 呢度嘅生死, 前途係你手上.
係我扮勁資料來源地.
你要抱中肯 & 持平態度撫平兩派意見. 令大家理性討論為大原則.

係 #27, #28 板友開始起爭執, 你冇引導佢地.
#43 你開始一齊針對, #54 你消失左. #84 你嘅言論根本對事件無助.
首先我澄清我絕對唔係針對你.

其他板亦曾經有會員有爭執.
早前政治區有兩人大鬧出手, 鬧足13板, 最後兩人惺惺相惜.
港男無日無之, 今日仲未鬧完.

某會員意見好獨特, 有意思. (語氣有 d 問題)
但如果你運用到佢, 呢度就可以有多方不同角度意見 & 火花.
係 #102 & #105 我見到大家有軟化績象. 係好開始.
放下大家成見, 不失為一個好選擇.

最後, 你覺得 ok 就聽聽, 錯就當冇睇過. 唔須要回覆我呢個 post. THANK YOU
會員no.21就系個女仔,佢看到一些言論後不快、不能在此地方出街,希望我出言反映,只是反映~
我出言反映,有人不斷辯駁,即系要投訴先收科la,投訴完,有合理結果(太重手),之後竟然有高層明攬自己人,出言亂UP踐踏我人格..........我接受唔到咁LOW,不過~道歉我接受~希望佢以後做得好d LA~
Originally posted by DEATHMAN at 2006-6-7 02:36 PM:
會員no.21就系個女仔,佢看到一些言論...
放下大家成見, 不失為一個好選擇.   
一人讓一步, 有幾難?

[ Last edited by Lyon on 2006-6-7 at 02:47 PM ]
樓上講得幾好
討論中過份針對某人或某事,就失去左討論的意思

回應topic:
我同意topic所示,
以現時英軍的表現,陣式的發揮,中場的協調,碧咸既傳中仍然係最終殺着
同以住唔同既係,不再一味只靠碧咸傳中才有威脅,而係現時能靠其他中場
球員組織製造埋門攻勢,因有高水平的中場球員在場,能分散集中在碧咸身上
的注意力,亦都可以分擔佢既責任,令傳中球更能發揮威力.
加上對創造力不強的英格蘭,死球同罰球係最佳戰略,而碧咸就係戰略中最重要一員

林柏特主射P.K.一向好穏定,加上在車路士都係由佢操刀,只係射失一球半球,
都唔係大問題姐,馬有失蹄啦

再者,碧咸責任太大又不是慣常操刀手,奧雲仔就唔好令佢百上加斤喇,
謝仔係激動熱情澎湃型,有少少漂忽,林柏特較慎重冷靜,較適合主射十二碼
Originally posted by abc123aa at 2006-6-7 01:20 AM:

喂,幾時有人維護碧咸呀,我夠冇維護...
我又唔係話你,我知呢度得1個會員誇大beckham d野, 但係之前a會員講話認錯就無事似乎偏左少少姐, 我究知支持beckham 唔= 死硬派喇, 我自己都支持beckham喇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英軍食糊靠碧咸 林柏特續當劊子手

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。