<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英軍食糊靠碧咸 林柏特續當劊子手
返回列表 回復 發帖
Originally posted by scorerhk at 2006-6-7 03:52 PM:
加上對創造力不強的英格蘭,死球同罰球係最佳戰略,而碧咸就係戰略中最重要一員
呢句我對認同, 但總有人認為靠雙特o係中路遠射係致勝良方, 佢地可能冇諗過林柏特o係車仔成功都係因為有出色翼鋒, 如果好似韋斯咸年代咁冇出色翼鋒, 林伯都冇得發圍, 謝拉特自己更加不時去右路發動攻勢添 la, 如果有人覺得謝仔o既重要性高過碧咸, 個理據係咩先? 佢打利記都踢右路, 但一定冇碧咸咁熟 la

樓主仁兄, 我想知"該位會員"點誇大碧咸能力呢? 係咪話"碧咸扭波好勁, 帶住個波跑得好快, 入球觸角敏銳" 呢?
我都幾 sure 我冇講過呢d 野, 唔知你係咪話我呢? 請旨教
Originally posted by abc123aa at 2006-6-7 10:43 AM:

放心啦,林柏特係世界盃一定會射得入
我有信心林伯特會射得入
得都要有個 second choice 操刀手, when 林伯換出場/受傷時侯
其實我都唔係有心嘈~只係佢一次再一次咁話我既偶像~我先咁話佢~
佢自己提出婚外情先~我就同佢嘈~佢就話我教壞d細路~
唔見得幾多個細路會比佢教壞~我係講緊責任既問題姐
咁講真~(一個男人出去玩~玩完最緊要識屋企啦~
如果連屋企人都唔理就真係唔係男人~就更加唔負責任)
黎黎去去都係講緊呢d姐~又話我咩有歪倫常??教壞細路??
我冇教過d細路大過出去搞婚外情~係你自己無啦啦話我教d細佬搞..
我係講緊個責任問題姐~有咩問題呀??
你自己都識講abc冇權理你果d事~無錯~我地所有版友都無權理~
但你,碧咸搞婚外情又關你事嗎??你可以批評人嗎??
講講下佢踢波無啦啦講佢婚外情~自己d言論比人反對就亂咁講~
有幾多個公眾人物會影響細佬呀??克林頓夠搞婚外情啦~
有冇人講過話學佢呀??如果因為學碧咸而搞婚外情..哈哈~真係太低b啦~
根本就無可能~
我相信冇一個細佬會咁講~都冇細佬會咁做~
細佬既定義係點??我想問下~
3至5歲??6-10歲??11-15??16-18??定係再大過呢??
而且話明婚外情即係成左年先~有冇人會用呢個理由走去搞婚外情呀??
婚外情唔係話搞就搞~一定係雙方發生左問題先會搞~無啦啦學碧咸搞??
有冇人用呢個理由呀??
唔好笑爆我個肚啦~
我真唔覺得有咩問題囉~
人地戀愛果d討論版成日都講呢d野嫁啦~
邊度教壞細路呢??
我黎黎去去都係講緊個責任問題~你冇答我問題不特止~仲要係度屈我我教壞細路~

做人唔係咁做嫁~哥哥~我相信你年紀應該大過我~但你要知道~
你講既出發點唔一定係岩~你硬係覺得你自己岩就唔好上黎講野~
因為如果呢個討論區得你講冇人反對得你既話?咁就唔叫討論區啦~叫清揚區~

[ Last edited by andy020290 on 2006-6-7 at 05:32 PM ]
我的心曾經為你打開過~只是你扮作看不見~
Originally posted by Lyon at 2006-6-7 01:56 PM:

abc123aa 板主,
你係呢個 Sport ...
我一直有睇開呢板一段時間.  好多 sport 問題 & 疑難, 都可以係大家討論過程中找到多方不同意見 & 獨特見解. 令我獲益良多~
(無錯)我自己都好鍾意呢度~呢度既版主唔會有架子~都好好人~都好識比機會人~
但你想做和事佬~就唔到你啦~
成件事係點你都仲未知??咩事(自己睇番sport討論區既post)有關於碧咸既~
成見??我唔覺得我對佢有成見~都唔覺得abc對佢有成見~你要知道~
係第二個討論區人地就巳經一早ban左佢~會比咁多次機會佢嗎??
唔公道~可為唔公道??反對佢既言論就係唔公道??咩世界黎??
人地有對你唔公平既對待嗎?你要知道佢而家話緊果個係碧咸~
係多次話佢~呢個問題係好敏感你都應該知~但係~佢次次都唔夠人博佢會做d咩你又知唔知呀??自己清楚哂成件事啦~
理性討論??我一開始唔係同佢理性討論咩??就算係佢講到婚外情果面我都係同佢講緊個責任問題~
又話婚外情係對嗎??冇講過~
我的心曾經為你打開過~只是你扮作看不見~
我都幾清楚件事, 唔知我又講唔講得呢
我唔見得你對事不對人

beckham 係公眾人物, 要有一個好榜樣, agree?
但討論o既問題唔係話, 佢以前唔岩, 所以而家唔岩; 而係有人話有好多明星,球星,藝人都有婚外情, 唔應該"針對"beckham~
how come? 因為好多人做一件錯事, 所以覺得有人做同一件錯事都唔係大問題?
我讀critical thinking同psy都冇依個theory喎, 依d叫依偏概全
又有人話人地阿爸阿媽老婆都未話beckham, 幾時輪到我地出聲?
how come? 身邊o既人冇話佢錯就代表佢岩? 又有幾多人知道佢地點睇 beckham?
有關佢o既家庭新聞, 都係靠傳媒聽/睇返黎, 有幾多成真都唔知~ 但佢有去偷情就佢自己都應左, 咁就真係真~

anyway, 如果真係覺得自己岩, 人地唔岩o既話, 就唔好再討論落去喇
講國家隊唔好講個別球員啦
請問嘈完未呢???
件事已經完結左,某member系咪而家仲系度攞彩???
成件事系我認為有問題先既,然後我同清揚講呢種句子唔可以在呢度出現,佢話由佢出面希望某人唔好一而再再而三咁表達佢對婚外情的看法,因為實在太過火喇,好了~清揚好努力慢慢咁組織左一個reply向版主反映la,那位版友一見就不停"射波","耍太極",咁就要去投訴,結果出左warn.........第一個完結期

今朝,清揚返到佢公司睇下post,見到有個同清揚已勢成水火既版主為左平伏某人被warn的心情,竟然出左兩大篇野好武斷咁評擊清揚私事,及在皇馬fans區同被罰既會員發個咁既言"公道自在人心",有冇搞錯???你系咪比個膽佢還拖???
一個好坦白咁話自己既私事出來同人分享,好顧家,又肯同大家講佢未結緍已有個女並且post個女D相與眾同樂既人竟然比人話冇資格講倫常,好過份!!!............
後來~有人道歉~完事
第二個完結期

本應完結.........點知仲有人心心不忿咁施以"回馬槍"繼續辯其論,繼續撐佢偶像,又講埋D乜乜歷史文物,系~清揚以前某些野系錯,但有D人都有錯,勸左好多次~我check個一些post,勸系又勸,但有D人根本唔系勸,系度搧火,有人勸梗你但一路有多口鬼系度講"癡線佬、死跛仔、睇下醫生",你地會點??????

而家做錯左系咪冇得返轉頭???

你地幾時先肯完???

[ Last edited by no.21 on 2006-6-7 at 07:30 PM ]
Originally posted by 艾力克 at 2006-6-7 07:23 PM:
我都幾清楚件事, 唔知我又講唔講得呢 ...

佢地10個足球post總有7,8個會講講下講左碧咸,有如毒癮
Originally posted by no.21 at 2006-6-7 07:24 PM:
請問嘈完未呢???
件事已經完結左,某m...
"公道自在人心", 你講得岩
Originally posted by no.21 at 2006-6-7 07:28 PM:

佢地10個足球post總有7,8個會講講下講左碧咸,有如毒癮
講親england同real madrid都係咁
Originally posted by 艾力克 at 2006-6-7 07:29 PM:

"公道自在人心", 你講得岩
佢同某會員咁講就即系明撐啦
不是應該only叫"收口"好D咩
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英軍食糊靠碧咸 林柏特續當劊子手

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。