<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英軍食糊靠碧咸 林柏特續當劊子手
返回列表 回復 發帖
請問有無人有瑞典對英格蘭戰績。
無記錯既話,佢係英既剋星。
幾十年來,英格蘭近年才贏過一兩次。
維京人既體質,碰上英格蘭從來都佔優。
真係吾覺英格蘭抽到好籤。
Originally posted by DEATHMAN at 2006-6-6 08:30 PM:

你鐘意D咩人關我屁事,我話之你溝個...
咩你咁偉大會理人感受嫁咩??你好假喎~d人聽到咩感受~用番abc果句啦~公道真係自在人心~我有咩言語會教壞細路??講黎聽聽~黎黎去去講緊一個男人玩完應該識番屋企姐...你要明白如果一個男人搞完婚外情跟住走佬~仲更加唔負責任啦~自己諗下啦哥哥~
你唔明可以比例子你~
我的心曾經為你打開過~只是你扮作看不見~
Originally posted by iguana at 2006-6-6 22:35:
無...
That's what I think England may not win in group stage...

I never think Paragray and Sweden are weak teams.......

We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
Originally posted by iguana at 2006-6-6 20:35:
無...
北歐眾國最講團結,且佢地性格謙厚,不愛太多花巧野,個個肯搏肯撞,呢D系法、英兩軍欠缺既原素---實而不華
Originally posted by DEATHMAN at 2006-6-6 22:42:

北歐眾國最講團結,且佢地性格謙厚,不愛太多花巧野,個個肯搏肯撞,呢D系法、英兩軍欠缺既原素---實而不華
yes, similar as Danish, and Norway.... (from players skills, Norwegians are the weakest....)
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
Originally posted by andy020290 at 2006-6-6 20:38:

咩你咁偉大會理人感受嫁咩??你好假喎~d人聽到咩感受~用番abc果句啦~公道真係自在人心~我有咩言語會教壞細路??講黎聽聽~黎黎去去講緊一個男人玩完應該識番屋企姐...你要明白如果一個男人搞完婚外情跟住走佬~仲更加唔負責任啦~自己諗下啦哥哥~
你唔明可以比例子你~
佢根本就唔公道,叫佢同我講公道???慳D la~
系ar,我成日話碧咸ar,咁又點???我有冇搬D歪理出黎講成好事先???冇喎~

"男人玩完應該識番屋企姐",仲唔系教壞細路??,D細路吸收左呢句跟住弟時成家立室又"男人玩完識番屋企就ok".老婆知後問佢地仲乜要去玩女,佢答"我學碧咸堵",跟住散家,個鑊系咪你同ABC孭???
我都冇話係好事黎~我只係講緊一個男人應該玩完就識番屋企~始終男人係貪新鮮既~做錯左最緊要係認錯~碧咸有認到錯~咁有咩問題?我冇話婚外情係好野~由頭到尾都冇講過~唔夠人講唔好屈我喎~
唔認同你就唔公道~認同你就十分之公道??
你自己既想法唔一定係岩~如果個個都覺得自己既想法係岩既~
要討論區黎托咩??根本就唔會有呢樣野存在啦~個個講自己~仲有咩意義?
你成日係度自己吹d野出黎係度講...好9唔塔8~離哂題~真係吹你唔起囉~
我唔知你正身係邊個~但我肯定無論你用幾多個分身~
講d野都係白痴嫁囉~
人地搞唔搞婚外情都唔關我地事啦~有咩權去理人地去話人地??
你自己做得好好嗎??你會做到好爸爸嗎??
未做好自己就唔好話人地~

NO PERSONAL ATTACK IN HERE!
SPECIAL WARNING!
NEXT TIME YOU WILL HAVE HEAVY PENALTY!

[ Last edited by brightlee on 2006-6-7 at 12:12 AM ]
我的心曾經為你打開過~只是你扮作看不見~
Originally posted by andy020290 at 2006-6-6 21:20:
我都冇話係好事黎~我只係講緊一個男人...
嘩~你而家鼓吹"玩完女識返屋企就冇問題"喎
成日話我屈你,你先唔夠我講喎好似,又話我攻擊公眾人仕私生活,公眾人仕系榜樣,每件事都要好睇,包二奶公開Say sorry係好事黎,但冇需要有D死硬派去講好聽D,呢D叫辯駁,唔系好事
,搞得唔好D細路一樣學樣條數點先???
Originally posted by brightlee at 2006-6-6 20:43:

yes, similar as Danish, and Norway.... (from players skills, Norwegians are the weakest....)
巴拉圭技術層面上唔似南美球隊
反而有似d北歐球隊,
加上英格蘭既組織唔見得好細膩
要win呢d較硬既球隊都比較難,我估多數和
Originally posted by andy020290 at 2006-6-6 21:20:
你自己既想法唔一定係岩~如果個個都覺得自己既想法係岩既~
要討論區黎托咩??根本就唔會有呢樣野存在啦~個個講自己~仲有咩意義?
你成日係度自己吹d野出黎係度講...好9唔塔8~離哂題~真係吹你唔起囉~
我唔知你正身係邊個~但我肯定無論你用幾多個分身~
講d野都係白痴嫁囉~
系咪唔夠講玩人身攻擊ar?????
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英軍食糊靠碧咸 林柏特續當劊子手

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。