<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英軍食糊靠碧咸 林柏特續當劊子手
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-6-7 02:53 AM:

你認同唔代表全世界既人都認同
我就係唔認同,咁點?

總之係真正鍾意碧咸既版友就唔好誇大佢既野啦
點樣拗都冇意思, 今屆世界盃碧咸將以表現證明一切
我反而擔心朗尼會分薄左佢風頭添
Originally posted by bigfish at 2006-6-7 02:56 AM:

點樣拗都冇意思, 今屆世界盃碧咸將以表現證明一切
我反而擔心朗尼會分薄左佢風頭添
拗黎都無用,留返啖氣睇世界盃好過啦

總之今屆世盃成績如何都會支持英格蘭同碧咸到底
英格蘭係打整體嫁,冇話邊個分薄邊個既風頭,想成為風頭躉就踢好d
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-6-7 02:59 AM:

拗黎都無用,留返啖氣睇世界盃好過...
駛唔駛渣渣手解決左佢呀
唔一定踢得好就搶到風頭
高治呢d 失驚無神博見報
朗尼又復出, 最近傳媒報導碧咸都少左
在朗尼與奧雲同受傷患困擾下,英格蘭漸見還原基本步,借助隊長碧咸的右路「七旋斬」,以傳統英式兩翼傳中戰術攻堅。今晚迎戰牙買加,教練艾歷臣將沿用此進攻方程式。
艾歷臣指碧咸的助攻將是英格蘭於世界盃(網站 - 圖片)決賽周的主要武器,而在車路士(網站 - 圖片)屢次助攻建奇功的泰利也稱,碧咸的供應可讓自己盡展所長。於對匈牙利一役接應碧咸傳中,頂入成2﹕1的這名車路士隊長說﹕「碧咸是傳中球大師,世界上沒有人比他更出色。」

呢兩段寫得幾好
Originally posted by bigfish at 2006-6-7 03:02 AM:

駛唔駛渣渣手解決左佢呀
唔一定踢得好就搶到風頭
高治呢d 失驚無神博見報
朗尼又復出, 最近傳媒報導碧咸都少左
我想揸好耐,可惜冇人同我揸

踢得好自然有人會真心提你出黎講

我期待高治拍奧雲係世界盃既表現

朗尼努力吧

想報導碧咸既報導多d就只佢靠佢自己係世界盃有表現喇
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-6-7 03:09 AM:

我想揸好耐,可惜冇人同我揸

...

冇錯
不過冇得射十二碼已經少左入波機會
如果碧咸係劊子手的話, 今屆大有可能射入英軍第一球, 因為巴拉圭踢法粗野, 實輸唔少十二碼
可能有人聽到我講之後 tip 林伯入首球
Originally posted by bigfish at 2006-6-7 03:12 AM:

冇錯
不過冇得射...
我唔望碧咸操刀射返12碼,望就只係望互射12碼果時碧咸射入啦
仲有林柏特一定要把握晒所有12碼呀,謝拉特要遠射爆網呀
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-6-7 03:15 AM:

我唔望碧咸操刀射返12碼,望就只係望互射12碼果時碧咸射入啦
仲有林柏特一定要把握晒所有12碼呀,謝拉特要遠射爆網呀
最緊要碧咸能夠o係關鍵時刻打破悶局, 就好似94年巴治奧o係十六強, 八強同四強, 同86年肥馬奪冠路途咁
Originally posted by bigfish at 2006-6-7 03:17 AM:

最緊要碧咸能夠o係關鍵時刻打破悶局, 就好似94年巴治奧o係十六強, 八強同四強, 同86年肥馬奪冠路途咁
佢做到助攻我已經好開心啦
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-6-7 01:22:
學人講倫理?係好就唔會未結婚搞大人地個肚啦倫理,咁識同人講倫理就唔會做錯事啦

都係果句,人地老婆仔女未嘈你地班人有咩資格嘈呀,多餘
唔該你小心D講野ar,講野用個腦諗下先,系我gf唔想結住堵,同埋我gf好自願咁同我生個女既求其一句得埋黎,你有冇用個腦諗???而且我又唔系公眾人物,我冇須要你呢D微不足道既宇宙塵埃管我家事,我父母都未理,你理乜ar???
未婚產子唔可以有倫理架???邊個教你架???起碼我冇出去玩女先,好專心一意咁照顧頭家~

碧咸系咩ar???著名足球員,言行舉止都足以成為榜樣,如髮型咁,所以佢必須向自己的行為負責,做得唔好少不免會比人講la,你D fans仲幫住晒,為乜先???下~系咪要全世界一齊模彷佢先安樂ar???

林伯特始終系英軍最穩定既12K專家~

[ Last edited by 清揚 on 2006-6-7 at 09:36 AM ]
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英軍食糊靠碧咸 林柏特續當劊子手

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。