<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英軍食糊靠碧咸 林柏特續當劊子手
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Kian76 at 2006-6-3 23:09:

其實最重要係搵倒一個長期射入,極少射失既可靠球員去射,又或者邊個搏倒就邊個射。
加利仔搏到咁點呢
Originally posted by DEATHMAN at 2006-6-3 11:10 PM:

加利仔搏到咁點呢
照俾佢射,佢自己搏倒,射失都冇所謂。因為冇佢都唔會有呢球12碼。
我愛長澤
Lampard算長期射入la其實,炒一球唔=世界未日low,唔好咁大驚得唔得???
Originally posted by DEATHMAN at 2006-6-3 11:14 PM:
Lampard算長期射入la其實,炒一球唔=世界未日low,唔好咁大驚得唔得???
係呀,林柏特係信得過架,不過艾歷臣既想法好特別。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-6-3 23:13:

照俾佢射,佢自己搏倒,射失都冇所謂。因為冇佢都唔會有呢球12碼。
加利仔門前炒機我都見過幾次,俾佢射???艾力臣想冇命ar???
其實艾殊利高爾射過兩次十二碼都入, 其中一球係 euro 04 對葡萄牙
Originally posted by Kian76 at 2006-6-3 23:15:

係呀,林柏特係信得過架,不過艾歷臣既想法好特別。
林柏特,泰利,真拿斯,朗尼,祖高爾都信得過,佢地都系前球會/現球會或已證明既12專家,絕對可靠過條人棍,奥雲同以死球王自居果D人
Originally posted by DEATHMAN at 2006-6-3 11:22 PM:

林柏特,泰利,真拿斯,朗尼,祖高爾都信得過,佢地都系前球會/現球會或已證明既12專家,絕對可靠過條人棍,奥雲同以死球王自居果D人
未曾聽過有人以死球王自居~ 難道林伯特也曾以鐵人自居嗎~ 通通都係人地睇得出果d球員凸出的地方,之後先稱呼~

另外我諗lampand 應該係eng隊中算係最穩既創子手喇~

[ Last edited by yinloveu on 2006-6-4 at 01:48 AM ]
從來冇人講過林柏特射12碼唔穩陣................不過首先佢要提升返自己既狀態.........
摺吧啦
近期林伯特d狀態真係唔係好得.....好似好幾場都無波入了?(如果無記錯....因為我唔係成日睇波^^")
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英軍食糊靠碧咸 林柏特續當劊子手

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。