<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英軍食糊靠碧咸 林柏特續當劊子手
返回列表 回復 發帖
高治加油呀~

艾歷臣:高治正選出戰巴拉圭

高治周六下午在奧脫福球場大演帽子戲法,協助英格蘭國家隊在世界杯前最後一場熱身賽以6-0大破牙買加,主帥艾歷臣賽後表示,該名利物浦中鋒將在6月10日首場小組賽對巴拉圭正選上場,不啻是對高治的最佳回報。

與此同時,儘管泰利及艾殊利高爾在這場比賽先後傷出,但是艾歷臣強調參賽名單上除朗尼外其餘22人皆可在下周六候命出戰巴拉圭。

艾殊利高爾賽後馬上接受掃瞄檢查以防萬一,結果證實並無大礙。

艾歷臣對高治讚不絕口道:「彼得﹝高治﹞的表現確實了不起,除了取得絕對空中優勢外,亦能破門取分。我想他將會在下周末正選,這也是他應得的回報。」

此外,艾歷臣卻又不忘批評高治主射12碼的態度不夠認真,今後務必改善,他說:「一旦遇上12碼決勝,我真的希望他不會這樣處理。」

對於70,000名英格蘭球迷在奧脫福的激情澎湃的支持,艾歷臣直認當時深受感動,甚至幾乎掉下眼淚來。
摺吧啦
Originally posted by wangjacky at 2006-6-4 04:29 AM:
近期林伯特d狀態真係唔係好得.....好似好幾場都無波入了?(如果無記錯....因為我唔係成日睇波^^")
佢既第一作用唔係攞黎入波,不過佢真係打得一般既咁又..............
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-6-4 09:20 AM:

佢既第一作用唔係攞黎入波,不過佢真係打得一般既咁又..............
林柏係英格蘭打多左防守, 所以係無係車仔咁搶眼
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by brightman at 2006-6-4 10:31 AM:

林柏係英格蘭打多左防守, 所以係無係車仔咁搶眼
咁又係~
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-6-4 10:42 AM:

咁又係~
尋日好驚佢受傷, 因為佢成日係中場同人埋牙...不過不愧係鐵人, 一d事都無..
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by brightman at 2006-6-4 10:46 AM:

尋日好驚佢受傷, 因為佢成日係中場同人埋牙...不過不愧係鐵人, 一d事都無..
奧雲搏到12碼果下真係.............
摺吧啦
英格蘭都唔系用Lampard做全隊核心,Lampard最可取既系入楔同遠射,系英格蘭佢只被塑造成一個體力型的防中..........即=將韋拉打中堅,即系慳料~
呢D系艾力臣既錯,佢怕所謂既英格蘭中場4條A唔出一個就比人XXX,所以就好硬性咁塞個防中位比Lampard

我覺得英格蘭用Lampard同謝拉特做攻防核心會比而家既打法(右路發動)好

[ Last edited by DEATHMAN on 2006-6-4 at 11:33 AM ]
老實講Lampard同謝拉特佢地係有水準~但未夠經驗囉~相反你靠碧咸仲好過靠佢地兩個~起碼碧咸既罰球永遠信得過...你想話碧咸唔得??唔該你省番d時間啦~
我的心曾經為你打開過~只是你扮作看不見~
老實講Lampard同謝拉特佢地係有水準~但未夠經驗囉~相反你靠碧咸仲好過靠佢地兩個~起碼碧咸既罰球同傳球永遠信得過...你想話碧咸唔得??唔該你省番d時間啦~我覺得如果英倫無左碧咸仲大件事囉~首先無左隊長d人無士氣~話哂都做左成六年~十入國家隊差唔多有十年~國際賽經驗一定多過佢地兩個好多~第二~當如果打苦戰既時侯~往往碧咸既罰球係英軍最後殺著~因為碧咸成日都係周圍跑黎跑去冇停過~而且仲可以激勵到隊友既意志~ 第三~碧咸比佢地兩個一定更加冷靜~英倫雖然今年係好強~但佢地好多時一打苦戰既時侯~往往都係想放棄想放棄咁~如果冇一個可以安定軍心既人係度~我相信英倫好快玩完~第四~咁多人鍾意佢~完全唔係因為佢靚仔~佢既罰球同傳球係世界上黎講係得佢一個..灣到阿媽都唔認得而且岩岩中落果點到~我相信就算連肥馬 比利  施丹細哨都唔得囉~有d足球員都靚仔過佢~但點解人地紅唔起呢??咪就係因為得個樣囉~但碧咸唔係得個樣~而係真係有料到
我的心曾經為你打開過~只是你扮作看不見~
Originally posted by andy020290 at 2006-6-5 02:48 AM:
老實講Lampard同謝拉特佢地係有水準~...
完全認同
關鍵時刻發揮高水準正是球王級表現, 碧咸o係呢方面可以話同比利, 馬勒當拿, 施丹幾個互相輝映
細哨今屆歐聯已經表現出佢踢大賽冇碧咸咁醒 la, 我覺得大哨仲好過佢
如果碧咸捧走今屆世界盃, 認同佢係球王o既人都應該會多返d
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英軍食糊靠碧咸 林柏特續當劊子手

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。