<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英軍食糊靠碧咸 林柏特續當劊子手
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 20steven at 2006-6-6 06:01 AM:
英軍攻擊太少門路!!如beckham 比人封死晒唔知會點:p  
唔通真係要靠死球戰術  甘實在係太悲哀!
入唔到波自然要靠死球嫁啦
摺吧啦
Originally posted by no.21 at 2006-6-5 23:05:

不知所謂,有歪倫常,...
傻妺,佢地肯聽外界聲音的話,點會令呢度變成兩極性爭論ㄚ,佢地根本就系親碧咸既死硬派,死硬到碧咸放個屁都話香,所以我地再冇必要同佢地講足球,且你足球智識有限,無謂同D咁既人嘈~

男人出去包二奶少事,識返屋企就得,good!
我用以上句子推理出以下ans~
女人比綠帽男人帶都系碎料,知道邊個系自己條仔就ok~

真系鬼唔望遲D佢地個個帶綠帽
Originally posted by DEATHMAN at 2006-6-6 09:18 AM:

傻妺,佢地肯聽外界聲音的話,點會令...
我話你知~男人同女人係香港既分別係好大~香港地唔知點解女仔係貴過男仔~
女仔係有特權去管男仔~但男仔係冇特權去管女仔~呢d你地都應該知~
但外國既思想係唔同我地香港~唔該你用下腦啦~人地係男女平等~男仔可以係屋企煮飯~女仔可以出去做野~男仔會溝女仔~女仔都會主動溝男仔~
人地唔會用錢買杉~因為外國人係注重內在~唔似香港人只睇表面唔睇裹面
係咁買名牌~
仲有結婚呢d野~係一生一世~大家做錯野只要雙方唔介意同肯改過就巳經ok
誓言果度都有講嫁啦~
既然人地個老波都唔介意~fans都唔介意~幾時到你介意呢??
仲有~呢道係體育版~你講佢d過去左既私生活做咩q呀??你係討論緊佢既私生活~
唔係討論緊佢既足球呀~呢度係sport討論版呀哥哥~有冇睇字嫁??
camebell夠搞基啦~咪一樣照踢波~有咩問題??唔通因為同性戀所以就多人憎既??
細哨都有個私生子啦~咪一樣照咁踢波~又有咩問題??有個私生仔就唔踢得波既~
而家呢個世代~好多人都當玩黎玩去~你憑咩話人地係做錯??你自己做到過好榜樣??
我唔覺得囉~你做到既話就唔駛而家係度話佢~
正常既人係會唔出聲~但好明顯就係你唔正常~
因為你好明顯就係唔抵得佢靚仔同有錢啦~
女人比綠帽男人帶都系碎料,知道邊個系自己條仔就ok??呢個白痴例子~
仲有呀~我地係講緊玩完識番屋企呢個~唔係講緊認唔認到自己條仔..
比個例子比到低低bb~
碎料唔碎料就睇下當事人點睇啦~有d人放開有d人會放唔開~
碎唔碎料又幾時到你出聲呢??扮咩正義呢??
仲有~唔該你d思想進步d好冇呀??你好out呀哥哥~

[ Last edited by andy020290 on 2006-6-6 at 04:33 PM ]
我的心曾經為你打開過~只是你扮作看不見~
Would you please stop to talk about THESE again?
THanks..
I mean both sides...
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
Originally posted by andy020290 at 2006-6-6 04:29 PM:

我話你知~男人同女人係香港既分別係...
咪係
成日攻擊d 球星私生活
如果齋計球場上表現, 佢就冇得挑剔, 所以特登攻擊球星d 私生活
iverson 夠坐過監 la, 馬勒當拿又成日滾, 阿當斯, 麥臣以前仲係癮君子添
所以我認為大家睇波唔好挑剔人地私生活
Originally posted by bigfish at 2006-6-6 04:47 PM:

咪係
成日攻擊d 球星私生活
如果...
唉算吧啦~呢d人  唔係一個禁準既球迷黎嫁嗎~你唔記得左啦咩??

[ Last edited by andy020290 on 2006-6-6 at 05:32 PM ]
始終出去滾都係唔太好吧
beckham 有好亦有唔好既地方 , 不要過份偏激地維護佢好, 咁樣只會俾人插自己係死硬派
我都係beckham既fans , 但佢既表現無以前咁好, 比起以前,而家同球王仲差好遠下.. 我都認為england 唔好以佢做重心比較好 .. 但我認為佢真係好盡力去完成賽事的..

[ Last edited by yinloveu on 2006-6-6 at 05:58 PM ]
Originally posted by brightlee at 2006-6-6 16:36:
Would you please stop to talk about THESE again?
THanks..
I mean both sides...
你就成日話好怕教懷細路la~right???
我而家就同你說教~
而家有人話婚外情系少少事喎
咁你系咪要做D野先???
你係咪未覺得全球既離婚比率好高???未覺得全球既孤兒,單親家庭未夠多???係咪要同D後代講"結婚只系一個簽名儀式,冇須認真"???

喂~佢地好有問題喎~雖 Sports討論版既用戶系男性居多,但難保冇女性low,你話D女性見到會唔會安落???

You are right for this.
I am supporting your points.....

+6

[ Last edited by brightlee on 2006-6-6 at 10:08 PM ]
Originally posted by DEATHMAN at 2006-6-6 07:41 PM:

你就成日話好怕教懷細路la~right???...
你講錯啦~我係講緊一個男人玩完應該番屋企~而碧咸係做到~
我冇覺得全球既離婚比率好高???冇覺得全球既孤兒,單親家庭未夠多??
呢d係好多~但件件事都係唔同既例子~你唔可以搵呢d野黎話佢~
仲有呢d全部都係離左婚先有~但碧咸冇離到婚~而且冇令到佢兩個兒仔受痛苦~
而且可以張老婆個名紋係身~我相信你做唔到囉~都唔會咁偉大咁做~
(係咪要同D後代講"結婚只系一個簽名儀式,冇須認真~太低b啦)~根本唔明我講咩
記住搞婚外情女人都有責任~
我係講緊係一生一世~大家做錯野只要雙方唔介意同肯改過就巳經ok~
冇講過話要教後代離婚~
做d咩野??人地搞婚外情又要做d野??香港夠多人搞婚外情啦~咁你係咪個個都要打呀??
你下下針住碧咸既婚外情~你都識講~sport係有女仔~d女仔會睇你係一個點既人呢??
我相信會睇你係一個小氣而且思想唔成熟既人囉~人地講緊踢波~
你無啦啦講到婚外情~真係吹你唔起啦~
你d理解能力好差囉~讀多d書啦~
Originally posted by andy020290 at 2006-6-6 20:16:

你講錯啦~我係講緊一個男人玩完應該...
你鐘意D咩人關我屁事,我話之你溝個外星人做老婆la真系,但你鐘意還鐘意~唔好連人地既壞事、惡行都比你講成笑話,小小事,不值一題咁,你有冇顧過有人聽到會唔安樂???特別系女性,你怕唔怕你既言詞會成為小孩既"榜樣"???

我ar~有權發大單野去版務區慢慢同你玩架,我同你D咁既惡劣關係洗同你客氣???我唔咁做系因為想你自己知自己錯,你再狡辯ㄚ~

讀多D書la,倫常呢D野連我呢個半唐番都知,你呢???

[ Last edited by DEATHMAN on 2006-6-6 at 08:36 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英軍食糊靠碧咸 林柏特續當劊子手

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。