<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英軍食糊靠碧咸 林柏特續當劊子手
返回列表 回復 發帖
Originally posted by DEATHMAN at 2006-6-6 09:32 PM:

系咪唔夠講玩人身攻擊ar?????
唔係呀~邊會唔夠你講呢?我在明你在暗呀嗎~你未答我問題喎哥哥~你夠有人身攻擊我啦..有咩權話我姐..

[ Last edited by andy020290 on 2006-6-6 at 09:35 PM ]
我的心曾經為你打開過~只是你扮作看不見~
Originally posted by DEATHMAN at 2006-6-6 09:30 PM:

嘩~你而家鼓吹&...
對唔住唔係公開sorry~係同老婆仔女sorry~外人關咩事呢??鼓吹婚外情??哈哈!真心相愛的才不會這麼易比人鼓吹呢..你肯定個個婚外情都話關碧咸事??婚外情雙方都有責任嫁~了解咩叫婚姻先啦~
我的心曾經為你打開過~只是你扮作看不見~
Originally posted by andy020290 at 2006-6-6 21:33:

唔係呀~邊會唔夠你講呢?我在明你在暗呀嗎~你未答我問題喎哥哥~
版務區見la~
Originally posted by DEATHMAN at 2006-6-6 09:30 PM:

搞得唔好D細路一樣學樣條數點先
有心想 Sports討論版好的人請去版務區講句公道話
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by andy020290 at 2006-6-5 02:48 AM:
老實講Lampard同謝拉特佢地係有水準~...
老實講你係咪只係睇到碧咸既好處而乏略左Lampard同謝拉特既長處 ? 以近期既能力黎講, 林柏同謝拉特無論係組織攻勢同防守方面,甚至係遠射, 一定係碧咸之上. 碧咸最多可以話係長傳同死球方面略勝一籌..至於話防守方面, 你可以話碧咸走動多, 但係佢攔截太鍚身, 五五波佢成日唔攞, 比起攔截勇捍既林柏同謝拉特一定比了下去.

仲有唔好忘記林柏特係euro04入左4球..以中場球員黎講呢個紀錄係非常之好. 所以我認為因為國際賽經驗唔夠呢一點就話靠碧咸好過靠佢地唔合理.
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by andy020290 at 2006-6-6 09:34 PM:

對唔住唔係公開sorry~係同老婆仔女s...
其實碧咸都出左名係好老公好爸爸 la
有人總係要o係佢氷挑剔先安樂
相比於有眾多私生子o既比利, 肥馬, 同埋坐過監o既 iverson, 碧咸o既私生活真係好好 ga la, 何況碧咸要做壞男人o既條件一定超過比利同肥馬 la, 起碼靚仔過佢地, 有錢過佢地 la, 但碧咸都好循規道矩 wor
Originally posted by brightman at 2006-6-6 10:16 PM:

老實講你係咪只係睇到碧咸既好處而...
o係世界盃大舞台, 謝, 林二人o既遠射未必時時可以發揮作用, 相反碧咸o既傳中球就可以利用高治身高優勢同奧雲仔搶點能力, 最少博到角球 la
我唔係話謝, 林二人唔重要, 不過踢國際賽點都係咸哥穩定性高d
Originally posted by brightman at 2006-6-6 22:16:

老實講你係咪只係睇到碧咸既好處而...
知音人
林伯特/謝拉特成日系球會征戰歐聯,歐聯咪算大賽low,且在國家隊也不算新人,又試過多次挽救球隊,大賽經驗根本充足~
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2006-6-6 10:32 PM:

知音人
林伯特/謝拉特成日系球會征戰歐聯,歐聯咪算大賽low,且在國家隊也不算新人,又試過多次挽救球隊,大賽經驗根本充足~
support Lam8 and Ger Ger ~ haha
Rising Star, 5th pick overall:
G - J.Kidd 24, D.Rose 33, M.Conley 108, R.Hamilton 117, S.Curry 136, M.Belineli 173
F - K.Durant 5, C.Villanoeva 61, A.Randolph 80, B.Bass 192,
C - Bargnani 52, A.Bogut 89, A.McDyess 145, R.Hibbert 164

EF League 6th Pick Overall:
G - C.Billups 16, B.Gordon 67, A.Miller 78, A.Brooks 102, A.Iverson 115,
F - D.Granger 6, T.Thomas 91, Battier 126, K.Martin 139, B.Bass 163
C - B.Lopez 30, Okur 43, Bargnani 54, Perkins 150
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英軍食糊靠碧咸 林柏特續當劊子手

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。