<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英軍食糊靠碧咸 林柏特續當劊子手
返回列表 回復 發帖
點解樓上又有人針對碧咸呢?
佢係一個好有錢既人...人一有錢..就自不然會心郁郁想去包下2奶...
你睇香港d有錢佬....好多都會玩女...咁又點....
人地碧咸...佢都公開認曬衰.....我都唔明d人點解係都要針對佢....
身為一個男人...佢有咁大勇氣去面對....我認為真係好勇呀佢...
佢之後都對佢老婆好好....我唔知佢地係咪扮啦....但係我知道....
佢都唔會差得去邊...佢起碼會扮下野....
d人成日話佢得個靚仔...咩都唔掂.....
又話佢d55波都唔去.....大佬...人地幾十歲啦...重下下去到盡....以後冇得踢波都似呀...
唔洗望拿...我就係一個死梗派
Originally posted by bigfish at 2006-6-6 10:24 PM:

o係世界盃大舞台, 謝, 林二人o既遠...
你有心搏角球既話,基本上一有波就對住對手黎射就至少搏倒個波出界先。
我愛長澤
Originally posted by yinloveu at 2006-6-6 05:55 PM:
始終出去滾都係唔太好吧
beckham 有好亦有唔好既地方 , 不要過份偏激地維護佢好, 咁樣只會俾人插自己係死硬派
我都係beckham既fans , 但佢既表現無以前咁好, 比起以前,而家同球王仲差好遠下.. 我都認為england 唔好以佢做重心比較好 .. 但我認為佢真係好盡力去完成賽事的...
喂,幾時有人維護碧咸呀,我夠冇維護碧咸,我只係反駁果d人亂踩碧咸就比人當死硬派,咁我點呀?事實上林柏特同謝拉特兩人係呢幾日既熱身賽表現的確係一般,雖然碧咸都唔見得好突出,但係佢處理罰球的確仲係好好,點解踩佢果d人可以繼續,但讚佢果d人就係死硬派?
摺吧啦
真係好鬼煩呀你地,嘈乜野啫,婚外情咁又點?有人講過唔係碧咸錯咩?有人講過係出面玩完識返屋企就會等於冇左件事咩?

人地d老婆仔女都未斬碧咸,咁你地班人係度嘈咩ja,人地老婆仔女介意先都未輪到你地啦

從來冇人講過碧咸係球王碧咸係場上好勁既言論,只有某個會員先係咁講,咁樣就要當所以碧咸fans都係死硬派?

踩碧咸果d人就冇人鬧佢地,相反講真相果d人就比人鬧,咁呢個係咩世界?

學人講倫理?係好就唔會未結婚搞大人地個肚啦倫理,咁識同人講倫理就唔會做錯事啦

都係果句,人地老婆仔女未嘈你地班人有咩資格嘈呀,多餘

呢度係體育版,唔好再講d同體育冇關既野,否則一律ban
摺吧啦
Originally posted by brightman at 2006-6-6 10:16 PM:

老實講你係咪只係睇到碧咸既好處而...
你諗下,唔係有人踩碧咸踩得咁過份點會有咁多碧咸fans走出黎呀...........
我從來都冇講過林柏特同謝拉特兩個人廢同埋可以取代.................

B兄,我知你係咩人,我亦知道你係一個好球迷,大家心照

[ Last edited by abc123aa on 2006-6-7 at 01:25 AM ]
摺吧啦
Originally posted by bigfish at 2006-6-5 04:53 AM:

完全認同
關鍵時刻發揮高水準正是球王級表現, 碧咸o係呢方面可以話同比利, 馬勒當拿, 施丹幾個互相輝映
細哨今屆歐聯已經表現出佢踢大賽冇碧咸咁醒 la, 我覺得大哨仲好過佢
...
喂, a板主,
真係有人話呀碧咸係球王喎.

踩碧咸果d人就冇人鬧佢地,相反講真相果d人就比人鬧,咁呢個係咩世界?
我覺得你呢句好有問題.
呢度係討論嘅地方, 有咩問題呀.
所謂踩碧咸果d人一路係度講波,
所謂講真相果d人就比人鬧嘅人, 中途攻擊其他人先俾人 warn, 唔通 brightlee 板主 warm 錯人.

學人講倫理?係好就唔會未結婚搞大人地個肚啦倫理,咁識同人講倫理就唔會做錯事啦

呢句有好大問題喎.
咁你意思係踢波唔夠施丹勁, 做唔到施丹級數. 就唔可以討論施丹
你身為呢度板主, 乜唔係應該撫平兩派意見. 令大家理性討論嗎.
以上言論對本板豪無幫助. 反而令人覺得你撥火. 不但不能停止嘈交. 反而令大家無止境咁嘈下去.
有機會令事情擴大.

一個路過好球迷上.

[ Last edited by Lyon on 2006-6-7 at 02:17 AM ]
Originally posted by Lyon at 2006-6-7 02:16 AM:
喂, a板主,
真係有人話呀碧咸係球王喎.

我覺得你呢句好有問題.
所謂講真相果d人就比人鬧嘅人, 中途攻擊其他人先俾人 warn, 唔通 brightlee 板主 warm 錯人.

呢句有好大問題喎.
咁你意思係踢波唔夠施丹勁, 做唔到施丹級數. 就唔可以討論施丹
你身為呢度板主, 乜唔係應該撫平兩派意見. 令大家理性討論嗎.
以上言論對本板豪無幫助. 反而令人覺得你撥火. 不但不能停止嘈交. 反而令大家無止境咁嘈下去.
有機會令事情擴大.

一個路過好球迷上.
你睇唔到咩,我話只有一個人話碧咸係球王,d人就當所有碧咸fans都話碧咸係球王呀

我覺得你呢句好有問題.

點解我咁講呢,因為有d人當正自己講果d野係o岩晒,唔比人讚碧咸,一有人讚碧咸就出聲踩呀踩呀踩,趕走左唔少版友,果d人識話人唔識話自己

有機會令事情擴大.

某人話「讀多D書la,倫常呢D野連我呢個半唐番都知,你呢???」
咁佢又識倫理咩?佢有咩資格話人唔識

你知幾多野呀,唔知既就搵返d舊post睇,我地d版主同佢講左幾多次道理比左幾多次機會佢呀,唔好唔知頭唔知路就走出黎扮晒有道理咁
令大家無止境咁嘈落去既唔係我,係某人,次次都係佢出聲先
摺吧啦
Originally posted by Lyon at 2006-6-7 02:16 AM:

喂, a板主,
真係有人話呀碧咸係...
我淨係講過佢有球王級表現, 下面o個d 說話我好似冇講過 bor
我話佢有球王級o既表現, 係話佢有咁o既條件
我唔話佢係廣泛認同o既球王, 係因為我知總有好多人唔認同佢o既表現
仲有, 有人唔認同碧咸o係關鍵時刻做救世主o既能力, 唔代表得我一個認同, 我相信好多人都會認同, 對於上屆世外碧咸罰球射死希臘之戰, 我o係酒吧度睇波, o個刻全場鼓動, 好多人都話碧咸有做球王o既條件, 如果贏埋世界盃就一定廣泛認同, 可惜當屆抽中同巴西同線, 反而俾德國入決賽
Originally posted by abc123aa at 2006-6-7 02:49 AM:

你睇唔到咩,我話只有一個人話碧咸...
你唔認同唔代表全世界人都唔認同
我知好多阿根廷人唔認同比利係球王 la
Originally posted by bigfish at 2006-6-7 02:52 AM:

你唔認同唔代表全世界人都唔認同
我知好多阿根廷人唔認同比利係球王 la
你認同唔代表全世界既人都認同
我就係唔認同,咁點?

總之係真正鍾意碧咸既版友就唔好誇大佢既野啦
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英軍食糊靠碧咸 林柏特續當劊子手

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。