<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英軍食糊靠碧咸 林柏特續當劊子手
返回列表 回復 發帖
邊個射都會射失嫁啦...........
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-6-3 10:39 PM:

例:

射失,一個射10球失一球,一個射10球失5球,邊個大問題??
o岩o岩高治都射失左個啦,射失的確係正常,唔需要因為林柏特射失一球而換人射
摺吧啦
從來冇人講過林柏特射12碼唔穩陣................不過首先佢要提升返自己既狀態.........
摺吧啦
高治加油呀~

艾歷臣:高治正選出戰巴拉圭

高治周六下午在奧脫福球場大演帽子戲法,協助英格蘭國家隊在世界杯前最後一場熱身賽以6-0大破牙買加,主帥艾歷臣賽後表示,該名利物浦中鋒將在6月10日首場小組賽對巴拉圭正選上場,不啻是對高治的最佳回報。

與此同時,儘管泰利及艾殊利高爾在這場比賽先後傷出,但是艾歷臣強調參賽名單上除朗尼外其餘22人皆可在下周六候命出戰巴拉圭。

艾殊利高爾賽後馬上接受掃瞄檢查以防萬一,結果證實並無大礙。

艾歷臣對高治讚不絕口道:「彼得﹝高治﹞的表現確實了不起,除了取得絕對空中優勢外,亦能破門取分。我想他將會在下周末正選,這也是他應得的回報。」

此外,艾歷臣卻又不忘批評高治主射12碼的態度不夠認真,今後務必改善,他說:「一旦遇上12碼決勝,我真的希望他不會這樣處理。」

對於70,000名英格蘭球迷在奧脫福的激情澎湃的支持,艾歷臣直認當時深受感動,甚至幾乎掉下眼淚來。
摺吧啦
Originally posted by wangjacky at 2006-6-4 04:29 AM:
近期林伯特d狀態真係唔係好得.....好似好幾場都無波入了?(如果無記錯....因為我唔係成日睇波^^")
佢既第一作用唔係攞黎入波,不過佢真係打得一般既咁又..............
摺吧啦
Originally posted by brightman at 2006-6-4 10:31 AM:

林柏係英格蘭打多左防守, 所以係無係車仔咁搶眼
咁又係~
摺吧啦
Originally posted by brightman at 2006-6-4 10:46 AM:

尋日好驚佢受傷, 因為佢成日係中場同人埋牙...不過不愧係鐵人, 一d事都無..
奧雲搏到12碼果下真係.............
摺吧啦
落場踢波先算真球迷

【明報專訊】我常常有一個疑問﹕怎樣才算是一個標準球迷﹖

廣 告

1,他每一場波都要看過﹖

2,他講波經頭頭是道,講球賽如數家珍﹖

3,他要賭兩手,每場都下注兩球﹖

4,又或者,他也應該落場可以踢兩腳﹖

你的答案是什麼﹖我就揀了4。

我覺得一個球迷的最低要求,本身必須是一個足球運動愛好者。因為一個足球員,通常都是一個球迷。

根據統計,大部分人是先踢足球,之後為了改進自己技術,才開始觀摩別人踢足球,從中偷師。很少人一開始就喜歡看足球,自己又未落場,不知好玩之處,能夠天生自發或受人影響去欣賞足球。

你是一個足球員,踢過波,知道難度在那裏,就會欣賞朗拿甸奴的厲害。你沒有踢過波,不知道斬一個波的難度,好像碧咸可以斬到邊陲給隊友,落點靚,空位夠。一個不踢波的人,實在好難百分之百全程欣賞一場波,甚至一個足球員。

有人為了踢好足球,他就去睇波,有人先睇波,然後學踢波。絕少球迷是只看不踢,除非你是女球迷。一個女球迷是如何誕生﹖她了解足球有幾高難度﹖天曉得﹗

正如每一次老婆鬧我,你未生過仔,你點知生仔辛苦﹖﹗同樣,老婆話朗拿甸奴好波,你未踢過一腳波,如何知道這一腳之精彩。女球迷講波,永遠覺得是隔靴搔癢,偶然搔正癢處吧﹗

林超榮

講得非常好
摺吧啦
Originally posted by no.21 at 2006-6-5 11:05 PM:

不知所謂,有歪倫常,...
你問下d女人呀,如果個女人真係鍾意果個男人既,果個男人係出面玩完都仲識返屋企,你估個女人要返個男人定飛左佢呀,依家就識話人地出去偷食,第時自己出去偷食就多多藉口
摺吧啦
Originally posted by bigfish at 2006-6-6 01:47 AM:

咪係
有邊個球星係從一而終架? 係o個個都唔正常 la
張伯倫都搞過二萬條女 la, 佢個樣仲要冇碧咸咁靚仔添
問題係人地個老婆都未介意幾時輪到你地d球迷介意呀
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英軍食糊靠碧咸 林柏特續當劊子手

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。