<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英軍食糊靠碧咸 林柏特續當劊子手
返回列表 回復 發帖
其實林柏特都射失十二碼, 不如搵返碧咸射, 再唔係奧雲, 朗尼, 謝拉特同艾殊利高爾都得 ga
其實艾殊利高爾射過兩次十二碼都入, 其中一球係 euro 04 對葡萄牙
Originally posted by andy020290 at 2006-6-5 02:48 AM:
老實講Lampard同謝拉特佢地係有水準~...
完全認同
關鍵時刻發揮高水準正是球王級表現, 碧咸o係呢方面可以話同比利, 馬勒當拿, 施丹幾個互相輝映
細哨今屆歐聯已經表現出佢踢大賽冇碧咸咁醒 la, 我覺得大哨仲好過佢
如果碧咸捧走今屆世界盃, 認同佢係球王o既人都應該會多返d
Originally posted by abc123aa at 2006-6-4 10:48 AM:

奧雲搏到12碼果下真係.............
幾驚佢受傷呀, 朗尼八強前又出唔到...
Originally posted by abc123aa at 2006-6-6 12:33 AM:

你問下d女人呀,如果個女人真係鍾意...
咪係
有邊個球星係從一而終架? 係o個個都唔正常 la
張伯倫都搞過二萬條女 la, 佢個樣仲要冇碧咸咁靚仔添
Originally posted by abc123aa at 2006-6-6 02:41 AM:

冇計啦,人地連香港隊隊長都做唔到呀,點做英倫隊長呀,踢波勁唔代表一定識波
咪係
人地打滾咁多年, 唔勁o既話就好似胡禮仔, 杜迪克同查度咁自然流失 la
Originally posted by andy020290 at 2006-6-6 04:29 PM:

我話你知~男人同女人係香港既分別係...
咪係
成日攻擊d 球星私生活
如果齋計球場上表現, 佢就冇得挑剔, 所以特登攻擊球星d 私生活
iverson 夠坐過監 la, 馬勒當拿又成日滾, 阿當斯, 麥臣以前仲係癮君子添
所以我認為大家睇波唔好挑剔人地私生活
Originally posted by andy020290 at 2006-6-6 09:34 PM:

對唔住唔係公開sorry~係同老婆仔女s...
其實碧咸都出左名係好老公好爸爸 la
有人總係要o係佢氷挑剔先安樂
相比於有眾多私生子o既比利, 肥馬, 同埋坐過監o既 iverson, 碧咸o既私生活真係好好 ga la, 何況碧咸要做壞男人o既條件一定超過比利同肥馬 la, 起碼靚仔過佢地, 有錢過佢地 la, 但碧咸都好循規道矩 wor
Originally posted by brightman at 2006-6-6 10:16 PM:

老實講你係咪只係睇到碧咸既好處而...
o係世界盃大舞台, 謝, 林二人o既遠射未必時時可以發揮作用, 相反碧咸o既傳中球就可以利用高治身高優勢同奧雲仔搶點能力, 最少博到角球 la
我唔係話謝, 林二人唔重要, 不過踢國際賽點都係咸哥穩定性高d
Originally posted by Lyon at 2006-6-7 02:16 AM:

喂, a板主,
真係有人話呀碧咸係...
我淨係講過佢有球王級表現, 下面o個d 說話我好似冇講過 bor
我話佢有球王級o既表現, 係話佢有咁o既條件
我唔話佢係廣泛認同o既球王, 係因為我知總有好多人唔認同佢o既表現
仲有, 有人唔認同碧咸o係關鍵時刻做救世主o既能力, 唔代表得我一個認同, 我相信好多人都會認同, 對於上屆世外碧咸罰球射死希臘之戰, 我o係酒吧度睇波, o個刻全場鼓動, 好多人都話碧咸有做球王o既條件, 如果贏埋世界盃就一定廣泛認同, 可惜當屆抽中同巴西同線, 反而俾德國入決賽
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英軍食糊靠碧咸 林柏特續當劊子手

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。