<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英軍食糊靠碧咸 林柏特續當劊子手
返回列表 回復 發帖
Originally posted by DEATHMAN at 2006-6-6 07:41 PM:

你就成日話好怕教懷細路la~right???...
你講錯啦~我係講緊一個男人玩完應該番屋企~而碧咸係做到~
我冇覺得全球既離婚比率好高???冇覺得全球既孤兒,單親家庭未夠多??
呢d係好多~但件件事都係唔同既例子~你唔可以搵呢d野黎話佢~
仲有呢d全部都係離左婚先有~但碧咸冇離到婚~而且冇令到佢兩個兒仔受痛苦~
而且可以張老婆個名紋係身~我相信你做唔到囉~都唔會咁偉大咁做~
(係咪要同D後代講"結婚只系一個簽名儀式,冇須認真~太低b啦)~根本唔明我講咩
記住搞婚外情女人都有責任~
我係講緊係一生一世~大家做錯野只要雙方唔介意同肯改過就巳經ok~
冇講過話要教後代離婚~
做d咩野??人地搞婚外情又要做d野??香港夠多人搞婚外情啦~咁你係咪個個都要打呀??
你下下針住碧咸既婚外情~你都識講~sport係有女仔~d女仔會睇你係一個點既人呢??
我相信會睇你係一個小氣而且思想唔成熟既人囉~人地講緊踢波~
你無啦啦講到婚外情~真係吹你唔起啦~
你d理解能力好差囉~讀多d書啦~
我的心曾經為你打開過~只是你扮作看不見~
Originally posted by DEATHMAN at 2006-6-6 08:30 PM:

你鐘意D咩人關我屁事,我話之你溝個...
咩你咁偉大會理人感受嫁咩??你好假喎~d人聽到咩感受~用番abc果句啦~公道真係自在人心~我有咩言語會教壞細路??講黎聽聽~黎黎去去講緊一個男人玩完應該識番屋企姐...你要明白如果一個男人搞完婚外情跟住走佬~仲更加唔負責任啦~自己諗下啦哥哥~
你唔明可以比例子你~
我都冇話係好事黎~我只係講緊一個男人應該玩完就識番屋企~始終男人係貪新鮮既~做錯左最緊要係認錯~碧咸有認到錯~咁有咩問題?我冇話婚外情係好野~由頭到尾都冇講過~唔夠人講唔好屈我喎~
唔認同你就唔公道~認同你就十分之公道??
你自己既想法唔一定係岩~如果個個都覺得自己既想法係岩既~
要討論區黎托咩??根本就唔會有呢樣野存在啦~個個講自己~仲有咩意義?
你成日係度自己吹d野出黎係度講...好9唔塔8~離哂題~真係吹你唔起囉~
我唔知你正身係邊個~但我肯定無論你用幾多個分身~
講d野都係白痴嫁囉~
人地搞唔搞婚外情都唔關我地事啦~有咩權去理人地去話人地??
你自己做得好好嗎??你會做到好爸爸嗎??
未做好自己就唔好話人地~

NO PERSONAL ATTACK IN HERE!
SPECIAL WARNING!
NEXT TIME YOU WILL HAVE HEAVY PENALTY!

[ Last edited by brightlee on 2006-6-7 at 12:12 AM ]
Originally posted by DEATHMAN at 2006-6-6 09:32 PM:

系咪唔夠講玩人身攻擊ar?????
唔係呀~邊會唔夠你講呢?我在明你在暗呀嗎~你未答我問題喎哥哥~你夠有人身攻擊我啦..有咩權話我姐..

[ Last edited by andy020290 on 2006-6-6 at 09:35 PM ]
Originally posted by DEATHMAN at 2006-6-6 09:30 PM:

嘩~你而家鼓吹&...
對唔住唔係公開sorry~係同老婆仔女sorry~外人關咩事呢??鼓吹婚外情??哈哈!真心相愛的才不會這麼易比人鼓吹呢..你肯定個個婚外情都話關碧咸事??婚外情雙方都有責任嫁~了解咩叫婚姻先啦~
其實我都唔係有心嘈~只係佢一次再一次咁話我既偶像~我先咁話佢~
佢自己提出婚外情先~我就同佢嘈~佢就話我教壞d細路~
唔見得幾多個細路會比佢教壞~我係講緊責任既問題姐
咁講真~(一個男人出去玩~玩完最緊要識屋企啦~
如果連屋企人都唔理就真係唔係男人~就更加唔負責任)
黎黎去去都係講緊呢d姐~又話我咩有歪倫常??教壞細路??
我冇教過d細路大過出去搞婚外情~係你自己無啦啦話我教d細佬搞..
我係講緊個責任問題姐~有咩問題呀??
你自己都識講abc冇權理你果d事~無錯~我地所有版友都無權理~
但你,碧咸搞婚外情又關你事嗎??你可以批評人嗎??
講講下佢踢波無啦啦講佢婚外情~自己d言論比人反對就亂咁講~
有幾多個公眾人物會影響細佬呀??克林頓夠搞婚外情啦~
有冇人講過話學佢呀??如果因為學碧咸而搞婚外情..哈哈~真係太低b啦~
根本就無可能~
我相信冇一個細佬會咁講~都冇細佬會咁做~
細佬既定義係點??我想問下~
3至5歲??6-10歲??11-15??16-18??定係再大過呢??
而且話明婚外情即係成左年先~有冇人會用呢個理由走去搞婚外情呀??
婚外情唔係話搞就搞~一定係雙方發生左問題先會搞~無啦啦學碧咸搞??
有冇人用呢個理由呀??
唔好笑爆我個肚啦~
我真唔覺得有咩問題囉~
人地戀愛果d討論版成日都講呢d野嫁啦~
邊度教壞細路呢??
我黎黎去去都係講緊個責任問題~你冇答我問題不特止~仲要係度屈我我教壞細路~

做人唔係咁做嫁~哥哥~我相信你年紀應該大過我~但你要知道~
你講既出發點唔一定係岩~你硬係覺得你自己岩就唔好上黎講野~
因為如果呢個討論區得你講冇人反對得你既話?咁就唔叫討論區啦~叫清揚區~

[ Last edited by andy020290 on 2006-6-7 at 05:32 PM ]
Originally posted by Lyon at 2006-6-7 01:56 PM:

abc123aa 板主,
你係呢個 Sport ...
我一直有睇開呢板一段時間.  好多 sport 問題 & 疑難, 都可以係大家討論過程中找到多方不同意見 & 獨特見解. 令我獲益良多~
(無錯)我自己都好鍾意呢度~呢度既版主唔會有架子~都好好人~都好識比機會人~
但你想做和事佬~就唔到你啦~
成件事係點你都仲未知??咩事(自己睇番sport討論區既post)有關於碧咸既~
成見??我唔覺得我對佢有成見~都唔覺得abc對佢有成見~你要知道~
係第二個討論區人地就巳經一早ban左佢~會比咁多次機會佢嗎??
唔公道~可為唔公道??反對佢既言論就係唔公道??咩世界黎??
人地有對你唔公平既對待嗎?你要知道佢而家話緊果個係碧咸~
係多次話佢~呢個問題係好敏感你都應該知~但係~佢次次都唔夠人博佢會做d咩你又知唔知呀??自己清楚哂成件事啦~
理性討論??我一開始唔係同佢理性討論咩??就算係佢講到婚外情果面我都係同佢講緊個責任問題~
又話婚外情係對嗎??冇講過~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英軍食糊靠碧咸 林柏特續當劊子手

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。