<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英軍食糊靠碧咸 林柏特續當劊子手
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-6-7 02:49 AM:

你睇唔到咩,我話只有一個人話碧咸...
你唔認同唔代表全世界人都唔認同
我知好多阿根廷人唔認同比利係球王 la
Originally posted by abc123aa at 2006-6-7 02:53 AM:

你認同唔代表全世界既人都認同
我就係唔認同,咁點?

總之係真正鍾意碧咸既版友就唔好誇大佢既野啦
點樣拗都冇意思, 今屆世界盃碧咸將以表現證明一切
我反而擔心朗尼會分薄左佢風頭添
Originally posted by abc123aa at 2006-6-7 02:59 AM:

拗黎都無用,留返啖氣睇世界盃好過...
駛唔駛渣渣手解決左佢呀
唔一定踢得好就搶到風頭
高治呢d 失驚無神博見報
朗尼又復出, 最近傳媒報導碧咸都少左
在朗尼與奧雲同受傷患困擾下,英格蘭漸見還原基本步,借助隊長碧咸的右路「七旋斬」,以傳統英式兩翼傳中戰術攻堅。今晚迎戰牙買加,教練艾歷臣將沿用此進攻方程式。
艾歷臣指碧咸的助攻將是英格蘭於世界盃(網站 - 圖片)決賽周的主要武器,而在車路士(網站 - 圖片)屢次助攻建奇功的泰利也稱,碧咸的供應可讓自己盡展所長。於對匈牙利一役接應碧咸傳中,頂入成2﹕1的這名車路士隊長說﹕「碧咸是傳中球大師,世界上沒有人比他更出色。」

呢兩段寫得幾好
Originally posted by abc123aa at 2006-6-7 03:09 AM:

我想揸好耐,可惜冇人同我揸

...

冇錯
不過冇得射十二碼已經少左入波機會
如果碧咸係劊子手的話, 今屆大有可能射入英軍第一球, 因為巴拉圭踢法粗野, 實輸唔少十二碼
可能有人聽到我講之後 tip 林伯入首球
Originally posted by abc123aa at 2006-6-7 03:15 AM:

我唔望碧咸操刀射返12碼,望就只係望互射12碼果時碧咸射入啦
仲有林柏特一定要把握晒所有12碼呀,謝拉特要遠射爆網呀
最緊要碧咸能夠o係關鍵時刻打破悶局, 就好似94年巴治奧o係十六強, 八強同四強, 同86年肥馬奪冠路途咁
Originally posted by scorerhk at 2006-6-7 03:52 PM:
加上對創造力不強的英格蘭,死球同罰球係最佳戰略,而碧咸就係戰略中最重要一員
呢句我對認同, 但總有人認為靠雙特o係中路遠射係致勝良方, 佢地可能冇諗過林柏特o係車仔成功都係因為有出色翼鋒, 如果好似韋斯咸年代咁冇出色翼鋒, 林伯都冇得發圍, 謝拉特自己更加不時去右路發動攻勢添 la, 如果有人覺得謝仔o既重要性高過碧咸, 個理據係咩先? 佢打利記都踢右路, 但一定冇碧咸咁熟 la

樓主仁兄, 我想知"該位會員"點誇大碧咸能力呢? 係咪話"碧咸扭波好勁, 帶住個波跑得好快, 入球觸角敏銳" 呢?
我都幾 sure 我冇講過呢d 野, 唔知你係咪話我呢? 請旨教
Originally posted by abc123aa at 2006-6-7 10:43 AM:

放心啦,林柏特係世界盃一定會射得入
我有信心林伯特會射得入
得都要有個 second choice 操刀手, when 林伯換出場/受傷時侯
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英軍食糊靠碧咸 林柏特續當劊子手

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。