<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » World Cup Fantasy Game
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2006-6-9 12:37 PM:

改唔到人添
改倒架, 你唔識咩?
where can i join a private group?
Originally posted by 艾力克 at 2006-6-9 13:52:

改倒架, 你唔識咩?
頭先改唔到,而家改到喇
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by Xtravagant at 2006-6-9 12:47 AM:

I signed schweinsteiger today ~ haha

一個冷門~最近表現吾錯﹐響winning裡面能力算係幾好...所以放膽去博一博
schweinsteiger 都算冷門
我一早簽左啦, 只係諗緊放唔放 totti, 又唔知簽邊個好
又會咁多人簽 deco o既

[ Last edited by 艾力克 on 2006-6-9 at 01:56 PM ]
Originally posted by 艾力克 at 2006-6-9 13:53:
where can i join a private group?
開team果時有問架喎
'性版討論區"
Originally posted by 艾力克 at 2006-6-9 13:54:

schweinsteiger 都算冷門
我一早簽左啦, 只係諗緊放唔放 totti, 又唔知簽邊個好
知唔知隻game有冇D乜野"最後換人限期"???
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2006-6-9 01:56 PM:

知唔知隻game有冇D乜野"最後換人限期"???
分組賽之前
Two new footballers can be selected before the end of Group stage matches, and two additional new footballers before the start of the quarter-finals.

你地keep咁多defender只會低分
Originally posted by 清揚 at 2006-6-9 01:54 PM:

開team果時有問架喎
搵倒喇
Originally posted by 艾力克 at 2006-6-9 14:05:

分組賽之前
Two new footballers c...
冇df又唔能夠排Full team........已儘量入助攻型後防
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2006-6-9 02:07 PM:

冇df又唔能夠排Full team........已儘量入助攻型後防
5個都夠, 我個fd得3個添, 唔駛換
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » World Cup Fantasy Game

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。