<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2003年NBA新秀黃金二代!! 大家睇好邊個??
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Kian76 at 2006-6-4 07:45 PM:
no AI............
佢唔係03年ga,04 ga
Originally posted by Aivn at 2006-6-4 07:53 PM:

佢唔係頭10個pick,
支持佢可以揀Others!!
原來Mike Sweetney係頭十名..........
呢條友除左夠大舊,都唔知有咩用..........
照計係james ge,不過我揀左wade
wade好睇好多
james係勁,但好悶... 黎黎去去都果幾下,入樽又係...
milicic慘在當時遇著larry brown
而家過左magic都好左,期望佢同dwight howard可以成為新雙塔~~
bosh其實都好勁,可惜raptors... 佢打法幾似kg,只不過係冇kg咁多ast
anthony經過上年ge失敗,今年完全唔同晒,仲成為新一代mr.clutch~~
wade,james暫時黎睇會係最勁,但anthony好快會上返黎ga la

同埋,03算第3代la,96先係第2代
96都好多星ar!!!!!!!
ai,kobe,ray allen,marbury,nash,j.o'neal...
我揀wade~
佢同LBJ 都癲ge..........不過我比較like wade~
而melo.......睇佢今季打playoff,就知佢同wade and LBJ差幾遠了..........
我好似投錯左tim..........
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-6-4 09:37 PM:
我好似投錯左tim..........
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-6-4 09:14 PM:

佢唔係03年ga,04 ga
唔記得左添。哈哈!!不過,Ford唔係一樣係04年既咩??
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-6-4 10:53 PM:

唔記得左添。哈哈!!不過,Ford唔係一樣係04年既咩??
佢係03,你想問點解今年新人挑戰賽2年生有佢份??
因為佢第2年成季傷左,咁今年先當佢第2年
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-6-5 12:12 AM:

佢係03,你想問點解今年新人挑戰賽2年生有佢份??
因為佢第2年成季傷左,咁今年先當佢第2年
原來係咁,thx!!
我愛長澤
我選占士
係因為佢有其他球星在新人時代冇既
該種成熟
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2003年NBA新秀黃金二代!! 大家睇好邊個??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。