<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 祖雲達斯應唔應該降班?
返回列表 回復 發帖

祖雲達斯應唔應該降班?

單選投票, 共有 0 人參與投票
73.33% (44)
13.33% (8)
13.33% (8)
您所在的用戶組沒有投票權限
早兩日報紙話祖記下季大有機會降落乙組作賽
我自己就咁睇
雖然呢家照睇祖記之前的確做錯左好多
近2屆冠軍唔計數都好合理
但係仲應唔應該降班呢?
話晒祖雲達斯都係意甲最輝煌0既球隊
就算早兩三年點犯法都好
佢地以前0既成就都係自己一手一腳爭番黎
呢一刻佢降班,損失0既唔止係一個意甲0既位置
而且球星四散,一切都差唔多要又頭黎過
作為球迷
見到祖記咁樣,真覺得係球壇0既一個損失
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
Originally posted by skjeiw at 2006-6-4 10:34 PM:
早兩日報紙話祖記下季大有機會降落乙...
哇!!!係咪代表如果李家誠殺左人,但唔應該坐監先??佢既成就係佢自己一手一腳建立,亦係香港在世界上既一個重要亮點,但係咪應該只罰錢而唔需要坐監???如果可以,我諗祖記都唔使降班。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-6-4 10:43 PM:

哇!!!係咪代表如果李家誠殺左人...
咁呢家問題係以前還以前
咪cancel左之前0既聯賽冠軍資格lor
但點解要之後再踢落去乙組踢
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
Originally posted by skjeiw at 2006-6-4 10:47 PM:

咁呢家問題係以前還以前
又比個例子
如果有個賊去打劫金行冇殺人冇傷人冇用槍比佢成功左
個賊得到一批金
過左一個月佢比人警察拉左
如果你係個官你會點判佢呢????
Originally posted by skjeiw at 2006-6-4 10:47 PM:

咁呢家問題係以前還以前
佢唔合法咁攞左d野,你攞番走之後,佢冇損失
所以咪要比d懲罰佢law,我覺得降落乙組絕對正確
細佬仔都知做錯野要被人罰啦,
仲要今次個錯咁大,罪有應得~
阿嬌真係好靚呀~~~ ^.^  *.*
點上降班咁簡單@@"
罰$$+入囚啦
唔罰祖記真係唔得wo....
意甲都應該整頓下啦....之前淨係插d細球會打假波,
今次搵到位真係應該罰得甘d
仲有....祖記又唔止假波,又食藥...真係好唔中意踢波都要咁黑暗
even Florientina also delegated to Division 2 years ago
I think this is fair
要罰就罰有關人等,對果D全心全意踢波的球員絕對係極大的打擊及唔公平
Originally posted by Kian76 at 2006-6-4 10:43 PM:

哇!!!係咪代表如果李家誠殺左人...
咪係.........
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 祖雲達斯應唔應該降班?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。