<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 祖雲達斯應唔應該降班?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by singleung1956 at 2006-6-5 12:02 AM:
要罰就罰有關人等,對果D全心全意踢波的球員絕對係極大的打擊及唔公平
對球員黎講又確實係唔公平...受盡其他人擺布...
要罰就罰高層,所以moggi坐監係好應份

至於祖記...身為多年ge祖記球迷,要睇住祖記降班,絕對唔好受

但如果唔降班,祖記會繼續沉淪...繼續納悶...繼續單調...繼續不思進取....
繼續靠球證偏幫去贏波....繼續係已經10年無攞過冠軍ge歐聯賽事中出局...

而降班後...祖記可以有一個新面貌,並憑藉雄厚ge根基,係幾年內重新冒起,再度建立輝煌ge皇朝

情況就如南華會一樣,降落乙組不是極刑,留係甲組,反而未必會有突破

我願意傷心幾年,去換取幾年後球隊ge輝煌

祖記,加油!
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
就算祖記降班都好,一年後都可以升返上黎啦.......我唔信祖記唔得= ="
摺吧啦
Originally posted by singleung1956 at 2006-6-5 12:02 AM:
要罰就罰有關人等,對果D全心全意踢波的球員絕對係極大的打擊及唔公平
足球係團體運動,團體唔係只計球員,而係包括球隊所有成員,正所謂有福同享,有難同當,除非你唔認為d球員係祖雲達斯球員吧。
我愛長澤
依單野唔係足球咁簡單既我諗...

意大利咁黑暗..
如果要佢降班..會影響好多野....
Originally posted by abc123aa at 2006-6-5 02:08 AM:
就算祖記降班都好,一年後都可以升返上黎啦.......我唔信祖記唔得= ="
據聞如果祖記真係降班
好多球星都會四散
到真係好難講升唔升到上黎..
真係做錯野既就應該!
唔好分大會或細會!!
我反而期侍緊d球星去邊

同埋祖記d 青年軍 有冇d正野
好想睇下一班青年軍幫一隊老牌球隊升班所付出ga血汗
Originally posted by skjeiw at 2006-6-4 10:34 PM:
早兩日報紙話祖記下季大有機會降落乙...
佢被人奪去冠軍唔係一個penalty
因為佢係一個唔公平的情況下奪冠(唔係實置名歸)

姐係好似你食禁藥咁
唔係無o左金牌就無事
如果係咁係好多人都會打假波啦
因為比人知道o左都係無冠軍姐

所以降班先係一個penalty
其實意甲好多隊打假波架la  不過其他球會好彩走得甩者!你估ac 同國米未打過假波咩!
人不娛我唯自樂~!
Originally posted by 20steven at 2006-6-6 06:07 AM:
其實意甲好多隊打假波架la  不過其他球會好彩走得甩者!你估ac 同國米未打過假波咩!
AC打過,所以都降過班。哈哈!!我自問唔知道意甲內部既事情,難以靠估去毀他人聲譽。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 祖雲達斯應唔應該降班?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。