<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 你們有冇試過錯過一時,就錯過一世???
返回列表 回復 發帖
愛情係.............好辛苦呀!!!!!!!!
Shing
Originally posted by 極樂 at 2006-7-22 11:34 PM:

兩個人起埋一齊既喜怒衰樂無人可以理解.....
雖然我覺得好可惜....
但係概然改變唔到既事實....就唯有接受...

祝你早日搵到幸福快樂 !!!
自己都未搞得掂.......唔諗了...
只是經常諗起佢當時有幾慘.......仲要係我令佢甘慘的......
一諗到哩度...我根本冇可能好似平時甘正常諗嘢同做嘢...
希望佢開開心心,冇憂冇慮...唔再記得我.....也不要緊吧......
Originally posted by HansChan at 2006-7-22 01:08 PM:
多謝幾位朋友既回應.......
只是.......
HansChan兄,之前唔知你段感情背后有发生过咩事,所以如有冒犯请见谅!

现在终于明白你当时真正ge难题,
好赞同你ge做法
更加佩服你当时拿得出如此勇气来结束段恋情
辛苦你啦!

看来呢段感情都是唔能够挽回啦
希望你下次可以找到个真正适合你ge
虽然感情事你可唔理但事业上真是要加加油啦
找多点钱这样下拍拖就可以好过点啦至少心理负担唔会太重

唉...感情果然係天下第一烦恼
希望大家可以过得幸福快乐
有事就来 26FUN 大家互相帮忙啦
冇事更加要来吹吹水
哈哈哈
估唔到大家都有咁既經歷............

當俾果回憶自己,
係人生路上寫下新的一章

加油 !!!!
Originally posted by homan~ at 2006-7-23 02:53 PM:
估唔到大家都有咁既經歷............

當俾果回憶自己,
係人生路上寫下新的一章

加油 !!!!
有時回憶會有甜有苦,但願大家愛情係甜的!
Shing
沉晚同班同事出咗去食飯.......五條友開咗九枝紅酒.......我貓咗.......
今朝起身........發現部電話爛咗......畫面冇晒嗰隻......
電話裏面有上年我同佢去旅行時用手機拍底既一啲片段....有佢send俾我既sms(尤其係分手後...佢痛絕既message......),佢拎我部電話黎玩,自己拍下既照片........
所有嘢都冇晒了........
可能個天都要我將所有嘢..告一段落...............
Originally posted by HansChan at 2006-8-1 11:56 PM:
沉晚同班同事出咗去食飯.......五條友...
天意。。。
痛苦sms当你看番只会令你继续难过。。。
依家咪重好。。。
可彻彻底底忘记唔开心ge野。。。
新的开始。。。加油!
Originally posted by HansChan at 2006-8-1 11:56 PM:
沉晚同班同事出咗去食飯.......五條友...
你要振作呀!!!!!!!!
Shing
Originally posted by Shing at 2006-8-2 11:33 AM:

你要振作呀!!!!!!!!
四個月前......朋友你叫過我振作......
不經不覺......我已再失眠四個月了.......
哩段時間.....我試過一個人去咗兩個星期巴黎.......
但都冇好過啲.....仲响巴黎發咗兩日燒一百零三度......
上星期聽到一位朋友响機場撞到佢.....佢話俾我朋友聽.....公司派佢去總公司公幹三個月.....
目的地係.......巴黎......................................
我朋友話佢趕住入閘, 所以冇傾多兩句.......
我問我朋友佢睇落點......
我朋友話佢.....消瘦了.......亦冇以前個樣甘開心.........
唉........我真係唔想再諗起........頭痛了......

[ Last edited by HansChan on 2006-11-23 at 11:08 PM ]
我仲以为你好番左添。。。
你失眠左好耐啦。。。
已经变成一个习惯。。。
对身体唔好咖!!!

掂解仲未放开个怀抱 ?
再继续都不是个好办法。。。

巴黎。。。好巧波。。。
如果你见番个女仔你会掂 ?

为自己将来打算下,
仲有屋企人。。。

唔好忘记当初分手为左乜 ?
你好佢好大家好。。。
但你依加。。。

成世路路长。。。
振作唔够,
要重新开始过。。。
唔好浪费你个人生!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 你們有冇試過錯過一時,就錯過一世???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。