<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地認為邊一類型男仔易溝女D
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 12d3 at 2006-6-9 01:02 AM:
4 l& y8 z+ ~( L! X& S有外表有學問但係冇錢一定溝唔到女
5 f5 I$ Y8 F" R
; D7 e1 z" O7 E2 k" j& m8 S

o; B" P( e4 |$ M咁個d一定係貪錢的,係既話,比我我要唔要都把
我只要唔貪錢,樣過得去就得
呢個世界太多港女啦~~~~~
Originally posted by cwleung1988 at 2006-6-9 01:50:
' {" V* I7 t% U: d0 n! x( m% n識得溝女既男仔..自然易溝女D7 O. K" u5 q" l$ {: \3 `6 B
溝女唔需要好似華仔甘既樣
7 Y8 G1 f# D# {& t# W唔需要十幾億既身家
! b& q( {; Z9 ?& ~3 X. d: |唔需要IQ 130...6 [5 |3 M4 }! r
溝女係一種技巧 :]$ a0 }6 t/ U8 k+ {/ h
4 l% F+ X& ^! Z! A& P- ^
..
9 f8 V, f2 e" g' q, E+ IP.S講得唔好...唔好打面
' f3 k1 O+ X# S
8 Q9 c) g  l3 z  y# C# c) j& uIQ 130 under averge bor
Originally posted by guswan at 2006-11-22 07:56 PM:# C/ m3 k  y2 V$ i6 E

, i" o$ F4 C3 ~$ `
) k6 V& f# |" q4 c- zIQ 130 under averge bor
$ n1 T: z  M& @, z* a  ]
平均係 100 喎
Originally posted by d228216 at 2006-11-22 20:13:
' ^( k0 m5 p* u6 j% |0 N, r4 l. h. m/ |% K& r+ o0 }9 a% W0 m
平均係 100 喎
1 Y$ Y5 D# `# g% Q1 W6 I7 iit's my standard, haha
Originally posted by guswan at 2006-11-22 09:03 PM:- ]2 l- O* C4 a" b8 ~

! q0 ^& ?& o2 f/ zit's my standard, haha
  H$ L4 I) T. U1 T9 _
咁我咪低能仔
Originally posted by d228216 at 2006-11-22 21:09:
$ \" b7 T, g) _+ `# X! h6 L; `+ Y
+ c& b( R, X' w& n% U" X% J+ T咁我咪低能仔
9 Z  h' f. G( z. I" e) E9 C2 b...............................
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地認為邊一類型男仔易溝女D

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。