<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地認為邊一類型男仔易溝女D
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 12d3 at 2006-6-9 01:02 AM:
1 I$ a' u* R& F4 e8 ?& O有外表有學問但係冇錢一定溝唔到女
3 x, h' R9 D/ J& h% e' v9 l9 J& U6 Y' K5 c" T! w( A
7 e' _2 P- u& f; t  P6 K
咁個d一定係貪錢的,係既話,比我我要唔要都把
我只要唔貪錢,樣過得去就得
呢個世界太多港女啦~~~~~
Originally posted by cwleung1988 at 2006-6-9 01:50:: f. x/ T, I5 m8 D
識得溝女既男仔..自然易溝女D
1 l( _9 p& Z+ [4 O# A! j溝女唔需要好似華仔甘既樣
7 U: \* O8 `  V( q$ `# M唔需要十幾億既身家
% D- G  I: N. [! l  A) @唔需要IQ 130...4 {3 h% ~6 @9 |
溝女係一種技巧 :]
) t9 S6 D  \# d+ _) `/ F
) y; b* e1 `8 k9 s% o' W1 h4 s..
/ Y8 @/ k" F6 X; Q  V) SP.S講得唔好...唔好打面
8 B' d) V" N5 Z; n
8 d5 z& N- k4 o* M
IQ 130 under averge bor
Originally posted by guswan at 2006-11-22 07:56 PM:
2 f1 m, G. s. O6 M7 V9 Z6 }+ @
/ r$ u+ Y; f, ]0 L7 Q0 ~' j
0 B- C  [+ Y4 j+ f; K4 M' WIQ 130 under averge bor
0 d  v7 z6 ]# c* l0 `平均係 100 喎
Originally posted by d228216 at 2006-11-22 20:13:4 U% h( T8 S% d5 k% \, v
9 ^( D) l! |4 y) ~  K  l
平均係 100 喎
: S6 L- G4 V( R  Z: {( m0 j
it's my standard, haha
Originally posted by guswan at 2006-11-22 09:03 PM:
( d% g5 \% w2 T6 U! H" Y5 U9 ?# ]- H) _" z1 }' i4 W- e7 w
it's my standard, haha
" [; |" {4 Q' L$ A* M. b咁我咪低能仔
Originally posted by d228216 at 2006-11-22 21:09:
) D8 e1 L" r5 R) g& g8 E) n+ B$ }) _- S2 s+ l4 f$ h6 t8 s0 ~# }
咁我咪低能仔
# T+ F9 G) t; H; h...............................
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地認為邊一類型男仔易溝女D

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。