<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 世界盃射手榜
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-6-12 07:30 PM:

係=3="

但另一批巨星就洗禮中
好快到c7呀~羅賓奴,美斯的舞台
=.=話時話,羅賓奴仲有唔少次貨feel,三千萬美,真係值?
Originally posted by at 2006-6-12 07:07 PM:
有無own goal射手榜架?
大家記得艾斯高巴嘛?

以前哥倫比亞既艾斯高巴...因為在世界盃擺烏龍,結果給人亂鎗掃射身亡......我真係替巴拉圭既隊長甘馬拉擔心......
Originally posted by bigfish at 2006-6-12 01:55 AM:

計碧咸 la
印象中世界盃史上冇乜邊個球員三屆都有波入, 如果計碧咸入, 佢都算做左個壯舉
碧咸而家上訴呀話個球應該評佢入
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-6-12 07:34 PM:

好快到c7呀~羅賓奴,美斯的舞台
=.=話時話,羅賓奴仲有唔少次貨feel,三千萬美,真係值?
你漏左朗尼
摺吧啦
Originally posted by kevin4321 at 2006-6-12 07:44 PM:

大家記得艾斯高巴嘛?

以前哥倫比亞既艾斯高巴...因為在世界盃擺烏龍,結果給人亂鎗掃射身亡......我真係替巴拉圭既隊長甘馬拉擔心......
應該唔會既,呢個又唔係直接關係到出線...........
摺吧啦
Originally posted by kevin4321 at 2006-6-12 07:45 PM:

碧咸而家上訴呀話個球應該評佢入
但係近億對眼睇到係甘馬拉個頭鎚喎

甘馬拉係咪之前話快剷就可以防到碧咸果個?
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-6-12 07:57 PM:

咁大口氣, 抵佢俾碧咸 KO
恭喜晒碧咸, 我諗真係冇乜邊個好似佢咁連續三屆都入波, 連靴斯, 梅拿, 方亭, 比利, 告魯夫, 舒利亞, 卜比查爾頓, 連尼加呢d 頂級射手都做唔到
2006 世界盃射手榜

P. Wanchope 雲祖柏(哥斯達黎加) : 2 球
M. Klose 高路斯(德國) : 2 球
O. Bravo 奧馬巴禾(墨西哥) : 2 球
P. Lahm 拿姆(德國) : 1 球
T. Frings 芬寧斯(德國) : 1 球
C. Tenorio 卡路士坦奴利奧(厄瓜多爾) : 1 球
A. Delgado 迪加度(厄瓜多爾) : 1 球
D. Beckham 碧咸(英格蘭):1 球
H. Crespo 基斯普(阿根廷) : 1 球
J. Saviola 沙維奧拿(阿根廷) : 1 球
D. Drogba 杜奧巴(科特迪瓦) : 1 球
A. Robben 洛賓(荷蘭) : 1 球
Y. Golmohammadi 戈莫哈馬迪(伊朗) : 1 球
A.'. Naelson 尼爾遜(墨) : 1 球
P. Pauleta 保列達(葡萄牙) : 1 球

[ Last edited by bigfish on 2006-6-12 at 08:31 PM ]
Originally posted by abc123aa at 2006-6-12 07:48 PM:

你漏左朗尼
仲有意大利既蒙度利禾、保加利亞既保積洛夫(沉緊)。
我愛長澤
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-6-12 07:57 PM:

果個係薩拉戈薩既後衛托里度,唔係甘馬拉,可惜果個托里度咩都做唔到
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 世界盃射手榜

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。