<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 世界盃射手榜
返回列表 回復 發帖
Originally posted by gogo8281 at 2006-6-13 14:30:

12碼機會大
12碼唔係林伯包辦咩~?
Originally posted by 清揚 at 2006-6-13 12:29:

事實上系甘馬拉在無壓力下批左入自己網,睇多十次慢鏡都系OG~
no啦~
個波係中框嘅...真係唔掂都有機入~
舉例:
有球員單刀射空門...喺入之際有後衛鏟到個波都照入又點計~
當然唔會當og啦...不過今次呢球又真係有d爭拗地方嘅~
我撐P. Pauleta 保列達~

加油呀~~~~~
Originally posted by iMacc at 2006-6-13 03:38 PM:

12碼唔係林伯包辦咩~?
只要DB想踢12碼
唔會有人有意見
只回好圖
Originally posted by gogo8281 at 2006-6-13 16:43:

只要DB想踢12碼
唔會有人有意見
咁又係~
Originally posted by 清揚 at 2006-6-13 12:29 PM:

事實上系甘馬拉在無壓力下批左入自己網,睇多十次慢鏡都系OG~
呢球波半射半傳, 如果冇人掂到直入, 大家都會認為碧咸直射入網, 唔會以為佢入網, 咁正如 iMacc 兄所講, 一個射球被防守球員撞入, 都算射門者得分
Originally posted by bigfish at 2006-6-13 05:07 PM:

呢球波半射半傳, 如果冇人掂到直...
係人都知道d龍門開龍門球係為左入球而開,就算你地唔去阻止球波既去勢,球波都好大機會直接彈入網,好明顯一場波入球最多既人應該係龍門。
我愛長澤
Originally posted by bigfish at 2006-6-13 05:07 PM:

呢球波半射半傳, 如果冇人掂到直...
如果省中守衛入可能當成射波個入, 但係如果個守衛係有動作令到個波改變方向入既話應該係烏龍球.
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by gogo8281 at 2006-6-13 01:18 PM:

真係比你方便你當隨便
你可以放心﹐D.B一定會有波入當有死
球同12碼就有機會﹐何苦要咁強求
哈哈,笑死我,講得好

所以我話呢,計唔計佢都冇所謂~

咁依家FIFA既決定係點?
摺吧啦
Originally posted by gogo8281 at 2006-6-13 04:43 PM:

只要DB想踢12碼
唔會有人有意見
除左互射12碼之外佢唔會射,一切以國家隊行先
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006 世界盃射手榜

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。