<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [賽事討論]英格蘭 vs 巴拉圭
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Kian76 at 2006-6-10 11:31 PM:

英格蘭進攻散得黎太單調......唉......對方真係好易守,而且,唐寧不出我所預料,出到黎一味死推死爆,實質作用......0。
唐寧打世界杯我覺得都係早左d....況且傷左咁耐..
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by tkk2p at 2006-6-10 11:22 PM:

係呀~英格蘭欠缺果種進攻既整體性...
如果巴拉圭對前鋒回復應有水準,英格蘭死左好耐,但呢個世界冇如果,英格蘭勝利,唯一可做的只能祝福兩隊末來能踢回應有水準吧。今場好有水鬥水既味道......
我愛長澤
Originally posted by cyc1 at 2006-6-10 11:23 PM:
England can play better, but 巴拉圭 is too weak to made them to do so. 巴拉圭 may be the  most 低能 team in the World cup. They never 射中 target.
明顯你連人地隊波既比賽你多咪點睇過
今晚隊巴拉圭根本就打唔出應用水準﹐
充其量只有一半水準
只回好圖
老實講~佢地今場巳經算打得唔錯~但佢地既分工好明顯就係有問題...
我的心曾經為你打開過~只是你扮作看不見~
分工唔得全因為所謂既"黃金中場"論,
因為名氣就塞哂落去,
個position都唔fit個球員既打法,
點發揮!?

搵謝仔打防中不如用番carrick.

我就覺得英格蘭兩隻閘都打得唔係好掂...
對強隊就大鑊...
Originally posted by andy020290 at 2006-6-10 11:34 PM:
老實講~佢地今場巳經算打得唔錯~但佢地既分工好明顯就係有問題...
係雙「特」有分工問題囉~

兩閘助攻真係好少,可能佢地係諗住係穩定後防既大前題下踢住先,但係右路幾需要人幫手攻同守,碧咸唔係下下都斬到出去嫁嘛,碧咸專心攻擊既效果真係好好多~
摺吧啦
Originally posted by iMacc at 2006-6-10 11:41 PM:
我就覺得英格蘭兩隻閘都打得唔係好掂...
對強隊就大鑊...
對強隊的話會被壓住打,包括對德國。我相信。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-6-10 11:28 PM:

請尊重一下你自己。

巴拉圭實力如何,不懂的請看回他的外圍賽。
外圍賽 is 外圍賽, 決賽週 is 決賽週, 係兩回事.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [賽事討論]英格蘭 vs 巴拉圭

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。