<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [賽事討論]英格蘭 vs 巴拉圭
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Kian76 at 2006-6-10 11:52 PM:

我只能說你眼光太高吧。普通波你看不上眼吧??Right????????
Not really, i like Italy,  巴西 and 阿根廷, I hope they can do better
Originally posted by cyc1 at 2006-6-11 12:03 AM:

Not really, i like Italy,  巴西 and 阿根廷, I hope they can do better
我都 like意大利,但好擔心托迪既狀態,冇托迪的話,用迪比亞路既話=自殺。

巴西太熱門喇,冇乜可能奪冠。(太多因素喇)

阿根廷我好期待,希望能表現正常。
我愛長澤
Originally posted by gogo8281 at 2006-6-10 11:33 PM:

明顯你連人地隊波既比賽你多咪點睇過
今晚隊巴拉圭根本就打唔出應用水準  ﹐
充其量只有一半水準
決賽週 only got few matches, you have to play 應有水準 in every single match. So 打唔出水準 means you cannot be a good team. 以前D比賽 means nothing. Just like 巴西 played not really good in 外圍賽 last World cup, but they played really good in 決賽週. Eventually they won the World cup2002.
Originally posted by Kian76 at 2006-6-11 12:07 AM:

我都 like意大利,但好擔心托迪既...
Forget about 迪比亞路la, 我more擔心 Pirlo 既狀態.
england真係打得咁suck嗎-.-
無睇-.-
炒硬車切喜雀斬紅軍火燒兵工廠食緊梗食糖
Originally posted by 瑞比 at 2006-6-11 12:58 AM:
england真係打得咁suck嗎-.-
無睇-.-
咪又係果兩個問題..............英格蘭既防守真係冇咩大問題........
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-6-11 01:16 AM:

咪又係果兩個問題..............英格蘭既防守真係冇咩大問題........
今場感覺
真係老鼠拉"圭"

一開波無幾耐入o左球.............og
但係如果無呢球
呢場會唔會和波呢?

戰略上(個人意見)
慢打右路出波制造機會
+禁區遠射
快打
高波傳左中位置
祖高快放或高治二傳
......................................
碧咸傳中長傳係好
但係都要人佩合
奧雲搶點係好
但對住幾個防守球員加上對手的身高優勢難免有點問題
問題係係高治
真係打唔出成較

............................................
高治
二傳無乜(成日都比人吹)
保護皮球能力差
無頭"徐"
無速度
我請願佢打4-3-3或4-5-1
放個downing 落黎爆下都好或 夏格叫謝拉打前o的再唔係放呀禾仔都好....................
.......................................................

真係令人擔心
rooney...................
等你
如果奧雲狀態fit的話加埋朗尼真係唔成問題........可惜.........
摺吧啦
講真呢場波真係有d......,越講越......
唔知係唔係太早入波,英格蘭踢得太穏陣,太保守,
可能第一場波,又唔想好似德國咁太早入波俾人追番

不過今場在防守角度上,我覺得中場都幾唔錯,欄截好快,好積極
唔知同威廉王子黎睇有無關
今場"雙特"踢得比較後,而且佢地截左波後就即刻分邊,
之後又無乜再經佢地腳,只靠j.cole同beckham俾波
祖高爾有兩球落底唔錯,可惜無人頂到

艾歷臣手上的英格蘭太保守,主攻真係唔掂
反而對強隊打反擊重好
始終雙「特」一日未分工清楚未能發揮到佢地個功用+朗尼未出返黎的話英格蘭既攻擊力始終都係會差d...........
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [賽事討論]英格蘭 vs 巴拉圭

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。