<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [賽事討論]英格蘭 vs 巴拉圭
返回列表 回復 發帖
Originally posted by lookityourself at 2006-6-10 10:57 PM:

如果有佢地係度爆發下
再傳埋黎中間比林柏特同謝拉特射........
仲有加利仔係無態, 佢打正選有d危.
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by supreme12 at 2006-6-10 10:57 PM:
觉得高治都几废下
有咩理據先....
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by brightman at 2006-6-10 10:55 PM:

太保守啦英格蘭, 應該係後半段換lennon or walcott 入黎衝下, 頭先如果比人追和真係自己攞黎.
如果換佢兩個入黎先比人追和就.................

第二朝實比人插死

今場收住貨先啦,下場對千里達再黎過
摺吧啦
Originally posted by alantai at 2006-6-10 10:58 PM:
兩隊都好失望
巴拉圭用高空波攻英格蘭!
英格蘭又唔識入波!
成場波真係冇咩精華
林柏最多 shoot on goal , 三四次遠射中龍. 反而前面無射過門.

Originally posted by supreme12 at 2006-6-10 10:57 PM:
觉得高治都几废下
佢衰就衰在成日噤住人地黎頂波,自己咁高仲洗乜噤住人地黎頂呀............

希望佢日後既表現更好
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-6-10 11:00 PM:

如果換佢兩個入黎先比人追和就.................

第二朝實比人插死

今場收住貨先啦,下場對千里達再黎過
我見高治莫下莫下不如換佢走lo.

Originally posted by abc123aa at 2006-6-10 11:01 PM:

佢衰就衰在成日噤住人地黎頂波,自己咁高仲洗乜噤住人地黎頂呀............

希望佢日後既表現更好
主要係佢咁高都唔識頂-.-"
講波佬成日話佢用腳...查實佢用頭唔掂..
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by brightman at 2006-6-10 10:58 PM:

仲有加利仔係無態, 佢打正選有d危.
我覺得用carragher仲好,
熱身賽打右閘都打得唔錯,
最主要係carragher真係好fit.
Originally posted by brightman at 2006-6-10 11:02 PM:

我見高治莫下莫下不如換佢走lo.
但係艾歷臣係世盃呢個時候根本唔敢搏,應該係話唔洗搏,依家都唔係和緊或者輸緊......我就唔擔心之後既賽事攻擊力會不足,反而擔心紅黃牌同受傷問題

後防同中場基本上係冇問題,係差前鋒咋
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-6-10 11:01 PM:

希望佢日後既表現更好
呢d 要學下真高拿la.....因為佢身型單薄左d
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [賽事討論]英格蘭 vs 巴拉圭

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。