<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [賽事討論]英格蘭 vs 巴拉圭
返回列表 回復 發帖
郎尼啊!期待你翻来
Originally posted by babo at 2006-6-10 11:03 PM:

主要係佢咁高都唔識頂-.-"
講波佬成日話佢用腳...查實佢用頭唔掂..
你睇佢角球有幾次都用頭解圍成功,其實係睇下佢點樣頂既啫
不過佢腳既功夫係好過頭既功夫
摺吧啦
Originally posted by supreme12 at 2006-6-10 11:04 PM:
郎尼啊!期待你翻来
冇錯
摺吧啦
小左d添,1:0..希望下場踼好d
痴線...高治頂親d波都係向上發展,兩個中場射親都唔中咁濟
總括黎講...今場真係好失望
Originally posted by alantai at 2006-6-10 10:58 PM:
兩隊都好失望
巴拉圭用高空波攻英格蘭!
英格蘭又唔識入波!
成場波真係冇咩精華
我都好失望
成場睇落去好悶,隊波冇咩組織咁
仲諗住同巴西應該有得打
希望朗尼落場會幫返個攻力強D啦
巴拉圭個13號好假呀!
次次跌低都扮哂痛苦,緊住又起番身,無論佢產人定人產佢都係咁!
Originally posted by lookityourself at 2006-6-10 11:04 PM:

呢d 要學下真高拿la.....因為佢身型單薄左d
冇計,鬼叫佢唔肥咩.......
摺吧啦
Originally posted by Irreversible at 2006-6-10 11:05 PM:
小左d添,1:0..希望下場踼好d
1:0,無理由入得果1球鳥龍波
Originally posted by shevshev at 2006-6-10 11:05 PM:
巴拉圭個13號好假呀!
次次跌低都扮哂痛苦,緊住又起番身,無論佢產人定人產佢都係咁!
係= ="
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [賽事討論]英格蘭 vs 巴拉圭

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。