<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [賽事討論]英格蘭 vs 巴拉圭
返回列表 回復 發帖
睇睇吓都無睇啦!沉悶!同我之前預料一樣,佢哋仲未有狀態,兩隊都打得麻麻!
Originally posted by ihoe at 2006-6-10 11:05 PM:
痴線...高治頂親d波都係向上發展,兩個中場射親都唔中咁濟
總括黎講...今場真係好失望
我覺得佢好唔掂 ar....
得個高字  ,  冇身位 , 冇速度 , 又唔見到佢頂到波wor.... 拎住個波好似好"藤雞" 咁...
開始對英格蘭有d 擔憂...
Originally posted by Kian76 at 2006-6-10 11:14 PM:
老實講,講到進攻既流暢性、侵略性,...
係呀~英格蘭欠缺果種進攻既整體性,中場雖然係控到波,但點樣連貫前面同埋令後衛參與進攻,就成為最大問題~唔好講兩個中衛,兩閘顯然係壓住人地既情況之下,都極少參與進攻,冇左奧雲同祖高爾之後,根本就比人壓返轉頭,好彩學你所講,對面前鋒冇波到咋~
England can play better, but 巴拉圭 is too weak to made them to do so. 巴拉圭 may be the  most 低能 team in the World cup. They never 射中 target.
始終奧雲狀態未返來,而Gerrard同Lampard仲未發揮到佢地係球會的能力
Originally posted by andyfung9 at 2006-6-10 11:23 PM:
始終奧雲狀態未返來,而Gerrard同Lampard仲未發揮到佢地係球會的能力
owen冇態...死哂火..
林伯特d遠射真係唔錯...
謝拉特...有d唔知想點咁..
Originally posted by kevin4321 at 2006-6-10 11:26 PM:

owen冇態...死哂火..
林伯特d遠射真係唔錯...
謝拉特...有d唔知想點咁..
艾力臣係操練時應該更加練下林柏特同謝拉特既默契
唔係既話成條黃金中場線就發揮唔到
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by cyc1 at 2006-6-10 11:23 PM:
巴拉圭 may be the  most 低能 team in the World cup.
請尊重一下你自己。

巴拉圭實力如何,不懂的請看回他的外圍賽。
我愛長澤
中後防對比以前有明顯改善, FW就唯有等Rooney, OR 3場後等Owen上力, 個人意見Crouch 在陣的話, 一腳長傳上, 做到波就做, 做唔到中後場又唔會唔夠人, 但攻力無可避免有影響, 此戰術似乎在對強隊時比較合用, 但家陣3分在手下場對千里達, 應該可以叫做已出線.

但有一個問題 - 球證, 各地足球水準有異, 球證亦言, 今場的墨西哥球證有好多地方係與平時睇開4大聯賽的球證一段距離, [界外球]幾吓都已經夠[勁], 唔知佢吹什麼??? FIFA唔知點解死都唔肯改善此問題
Originally posted by abc123aa at 2006-6-10 11:17 PM:

我覺得最大問題係前鋒同雙「特」狀態唔夠勁既問題,今場我覺得得祖祖,碧咸,里奧同泰利可以叫做打得好
英格蘭進攻散得黎太單調......唉......對方真係好易守,而且,唐寧不出我所預料,出到黎一味死推死爆,實質作用......0。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [賽事討論]英格蘭 vs 巴拉圭

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。