<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 有線個旁述勁讚英格蘭, 又踏德國 !
返回列表 回復 發帖
Originally posted by bigfish at 2006-6-11 05:40 AM:

德國對住隊魚腩咋
英格蘭對o個隊係一級強隊, 但都俾英格蘭搞掂左, 所以佢話英格蘭有霸氣過德國係o岩 ga
邊隊有霸氣依家言之尚早啦
摺吧啦
Originally posted by bigfish at 2006-6-11 05:45 AM:

呢幾條友上屆講日本, 講到日本天花龍鳳咁, 又話中國人要學習日本文化....
我覺得學都學英國 la, 學日本仔真係恥辱...
恥辱?每個國家既人都有長短處嫁啦~
摺吧啦
Originally posted by bigfish at 2006-6-11 05:40 AM:

德國對住隊魚腩咋
英格蘭對o個隊係一級強隊, 但都俾英格蘭搞掂左, 所以佢話英格蘭有霸氣過德國係o岩 ga
巴拉圭係比自己搞掂架
只回好圖
我又唔係好覺佢地有踩德國...
但丘仔講到英格蘭有霸氣...
我立即同我朋友講...
邊一忽見到佢d 霸氣??
我都好想知有無人(除左丘仔)...
睇完呢一場波後...
真係覺得英格蘭好有霸氣??

全場一個靚既組織都無...
無錯可以話佢地既防守穩陣...
但防守得好唔代表有霸氣...
英格蘭唔同其他球隊...
當英格蘭場場唔失波...都唔代表佢地可以贏世界杯...
因為佢地射十二碼既歷史實在太差...
唯一可以講...等朗尼啦!!
Originally posted by sonyguy at 2006-6-11 12:18 PM:
我又唔係好覺佢地有踩德國...
但丘仔...
如果丘仔係踩緊德國的話咁依家d人咪係度勁踩英格蘭囉,有時唔係隊隊波都攻強守強嫁

我相信朗尼出返黎的話會更加勁
摺吧啦
Originally posted by bigfish at 2006-6-11 05:45 AM:

呢幾條友上屆講日本, 講到日本天花龍鳳咁, 又話中國人要學習日本文化....
我覺得學都學英國 la, 學日本仔真係恥辱...
結果會唔會反而日本學左中國
上屆米路講﹕我地係賽會既主角=三零部隊OUT
今屆日本講﹕我們要拿冠軍=﹖﹖好快揭曉
只回好圖
Originally posted by gogo8281 at 2006-6-11 12:22 PM:

結果會唔會反而日本學左中國
上屆米路講﹕我地係賽會既主角=三零部隊OUT
今屆日本講﹕我們要拿冠軍=﹖﹖好快揭曉
哈哈,希望日本出到線啦
摺吧啦
Originally posted by 038886 at 2006-6-10 23:59:
咩健戚=.=?
"休"
.
Originally posted by abc123aa at 2006-6-11 12:27 PM:

哈哈,希望日本出到線啦
一隊狂妄既球隊﹐都冇乜好結果
今屆冇任何球隊比日本狂妄......
只回好圖
Originally posted by gogo8281 at 2006-6-11 12:32 PM:

一隊狂妄既球隊﹐都冇乜好結果
今屆冇任何球隊比日本狂妄......
哈哈,狂妄係正常,唔通一開波話自己出硬局咩
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 有線個旁述勁讚英格蘭, 又踏德國 !

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。