<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】澳洲 Vs 日本
返回列表 回復 發帖
整体来讲,澳洲真系唔错!不过D犯规系多左D
Originally posted by abc123aa at 2006-6-12 11:00 PM:
明顯體能真係出問題,日本隊把握能力,...
其實入選賽已經感覺到日本今不如昔
冇法同上屆顛峰時期比,最主要係太模
仿巴西果套﹐所以由開始至今我都唔
睇好日本﹐再加上領隊一再施加壓力比
球員......
只回好圖
Originally posted by abc123aa at 2006-6-12 11:05 PM:

高原直泰同柳澤敦兩個都好一般,高原雖然速度快,但比波比得慢同唔靚,柳澤走位唔好速度冇咁快,兩條友既射術....................
日本啲把握能力真係好唔掂
Originally posted by brightman at 2006-6-12 11:04 PM:

中至後段日本有頗多反擊機會, 如果前面體能好d就唔會把握得咁差.
體能係其中一個問題,但我認為最主要既問題係佢地既足球知識好一般,高原直泰半單刀果球柳澤敦空晒佢咁遲先比,仲要比得唔靚,跟住柳澤敦求其射左去就算.............
摺吧啦
最後 6 分鐘輸 3 球, 無野講 ...... 不過之前浪費了太多機會
1) 3 號仔出個 2 球, 完全無譜
2) 高原直泰就更加浪費機會
3) 中村俊輔係下半場已經無貨賣
Originally posted by gogo8281 at 2006-6-12 11:05 PM:

其實入選賽已經感覺到日本今不如昔
...
日本不如認真對應各方面執執佢啦,d小組攻勢完全唔掂,傳中更加唔掂...........我記得上半場有兩次罰球竟然可以一開就開比對方......真係.....
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-6-12 11:06 PM:

體能係其中一個問題,但我認為最主要...
亞洲球隊先後出師不利...
一剎那的幸福足以回味一生

好鐘意佢呢個贏拳既慶祝鏡頭
痴筋!!!!
聽緊 廣東台 條主持 狂數日本,
真係民族意識 過剩!!!!
Originally posted by supreme12 at 2006-6-12 23:05:
整体来讲,澳洲真系唔错!不过D犯规系多左D
好似打攬球o敢 好鬼芧
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】澳洲 Vs 日本

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。