<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】澳洲 Vs 日本
返回列表 回復 發帖
Originally posted by donald15 at 2006-6-12 11:19 PM:

其實壽仔d長傳都做到下野
係前面唔爭氣
失望失望失望失望失望失望失望失望失望失望失望失望
都可以咁講既,就算唔計nakata比唔比到波,前面果兩個都有大把機會啦,但係就一個一個咁錯失左........nakamura下半場又踢得一般...........
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-6-12 11:18 PM:

話就話中場勁,但係............
計晒前中後黎計算係勁架啦
Originally posted by bigfish at 2006-6-12 11:01 PM:
日本對住中國就生龍活虎, 點解對住澳洲冇晒料到架...
頭80分鐘,澳洲球員無料到。
螢幕成日影澳洲球迷覺。
點知一入波後,成隊士氣番晒來。
連氣力番埋來。

大日本抵死
Originally posted by kevin4321 at 2006-6-12 11:19 PM:

日本再一次衰比南韓睇,南韓佬一定開心死
其實日韓既關係應該唔錯既.........
摺吧啦
Originally posted by donald15 at 2006-6-12 11:16 PM:

上屆唔係啦
不過唔太記得叫咩名
如果係雪糕中村俊輔就唔會冇得踢啦
杜斯亞--法國籍領隊
一剎那的幸福足以回味一生

I couldn't believe this result
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
Originally posted by donald15 at 2006-6-12 11:20 PM:

計晒前中後黎計算係勁架啦
咁又係........論名氣論實力都係
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-6-12 11:19 PM:

亞洲人向來體力都冇鬼佬咁好嫁啦
只有韓國一個例外
皆因意志力太強。
只回好圖
中田英壽真係唔知做乜鬼...
都係唔好對日本咁大expect
Originally posted by gogo8281 at 2006-6-12 11:21 PM:

只有韓國一個例外
皆因意志力太強。
係喎~可能青訓既練法有唔同........你睇朴智星就知...........
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】澳洲 Vs 日本

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。