<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [現場討論]巴西對克羅地亞
返回列表 回復 發帖
巴西出線要碰意大利或捷克, 唔易過關.
Originally posted by Tokyo2040 at 2006-6-14 10:30 AM:
巴西出線要碰意大利或捷克, 唔易過關.
我敢講巴西以呢場既表現輸硬俾意大利,但面對捷克就有得打,因為捷克後防其實真係有幾大既問題。而且鋒茫太露......被巴西可以針對性部署。相反意大利還末見底,對巴西黎講較難應付。
我愛長澤
個人感覺...好同意幾位評述員既分析...
克羅地亞好似輸一球已經好滿意...
好開心咁接受1:0既戰果...
戰術問題...
大家都得到大家想要既野...
所以下半場情況比較平淡...
Originally posted by Kian76 at 2006-6-14 10:35:

我敢講巴西以呢場既表現輸硬俾意...
巴西同組隊伍實力太弱, 巴西唔會受到真正考驗, 易生輕敵之心.  出線後即遇強隊意大利或捷克, 個人唔睇好巴西.
Originally posted by Tokyo2040 at 2006-6-14 11:10 AM:

巴西同組隊伍實力太弱, 巴西唔會受到真正考驗, 易生輕敵之心.  出線後即遇強隊意大利或捷克, 個人唔睇好巴西.
向來慢熱既意大利第一場己經有唔錯既表現(唔太好),可想而知他們進步空間幾大,巴西唔會願意面對意大利。而捷克就唔同,分分鐘分組賽己經踢到殘晒,佢地唔識錫力......
我愛長澤
Originally posted by german at 2006-6-14 05:11 AM:
今晚巴西前面應該都只係用左7成功力
...
巴西應該係留力吧......
Originally posted by brightlee at 2006-6-14 06:53 AM:
boring game
巴西 上半場都唔錯
下半場一般
卡卡一箭定江山
巴西1:0小勝

[ Last edited by kevin4321 on 2006-6-14 at 03:07 PM ]

3351 x 2271 PIXEL下載

燈神又貼中野呀~

巴西出施仙奴好過卡富
文: 黃興桂 13/06/2006

今晚擂台躉巴西亮相,仲有太極虎南韓同法國大軍登場,戲碼係開鑼以來最勁一晚。英格蘭、荷蘭、阿根廷同德國等熱門球隊都出師得利,有球迷會覺得佢贏得唔夠漂亮,不過圈內人心目中贏波就是一切,三分先係最實際。畢竟依家只係打緊第一輪分組賽,球迷唔好望佢會贏得漂亮,更未必會幫大家贏盤。  

熱W乏味吼2:0波膽

今晚焦點賽事係巴西對克羅地亞,大熱門巴西千呼萬喚始出來,如果領隊彭利拿以施仙奴取代卡富,呢三分可望得更輕鬆。因為施仙奴無論速度、體力同助攻力都比卡富優勝,有佢在陣球隊後防更穩。至於朗拿度出唔出影響都唔太大,球隊就算冇佢都夠殺。巴西主W夠穩,不過實在熱得乏味,Peter就提供二比○波膽,因為巴西後防中路比以往穩健,相信佢可以力保不失。

至於同晚法國再戰瑞士,我就睇好法國可以小勝一比○,另一仗南韓對多哥局勢唔明朗,睇唔通就不如唔好玩。

桂神貼波膽好準!!!全部減1就係喇!!!
Originally posted by kevin4321 at 2006-6-14 03:01 PM:

巴西應該係留力吧......
我都覺得係
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [現場討論]巴西對克羅地亞

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。