<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 世界盃頭 6日總結
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-6-14 11:38 PM:

理得佢第幾聲呀,大家作得開心咪得囉=3="輕鬆d啦=3="
我o係度扮緊野
Originally posted by alantai at 2006-6-14 23:36:
我都跌眼鏡

"比人大炒真失敗, 舒夫真高保你大"
正 !!!
Originally posted by 艾力克 at 2006-6-14 11:34 PM:

彈同慘都係第4聲, 有錯請提出
都唔關第幾聲事既
不過彈,橙,產呢類音同慘確係有d分別
Originally posted by donald15 at 2006-6-14 11:44 PM:

都唔關第幾聲事既
不過彈,橙,產呢類音同慘確係有d分別
彈,橙,產唔駛合口, 但要合口, 真慘
Originally posted by 艾力克 at 2006-6-14 11:37 PM:

仲有...
作野o既人係要經得起評批先會有進步

聽番個format, 又唔係o個d4句o既7言絕詩, 唔會淨係靠第2,4句尾音黎押韻, 所以作依個文係應該每句都岩音
我係學人搞下gap姐.......
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2006-6-14 11:55 PM:

我係學人搞下gap姐.......
學阿sa講, 你依個gag好爛呀
gap
俾你搞到我之後講野咁認真
Originally posted by 艾力克 at 2006-6-15 12:00 AM:

學阿sa講, 你依個gag好爛呀
gap
俾你搞到我之後講野咁認真
sorry羅~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2006-6-15 12:02 AM:

sorry羅~
keke...
只係見個個人都讀錯
我又玩

A組:德國攻勢無得頂,可惜後庭無守衛
B組:英軍縱有百萬兵,只能靠運氣小勝
C組:洛賓兄一夫當關,阿軍也許能破他
D組:墨西哥狀態不俗,葡萄牙人未回魂
E組:捷克人大開殺戒,殺得美國抱頭竄
F組:日本仔x得野多,臨到完場無晒力
G組:法軍不能建奇功,難怪球迷會失望
H組:烏軍臨場失水準,令西軍有機可乘
.
Originally posted by 155220 at 2006-6-16 04:12 PM:
我又玩

A組:德國攻勢無...
很差
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 世界盃頭 6日總結

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。