<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】 英格蘭VS 千里達
返回列表 回復 發帖
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-6-16 02:01 AM:
d 人成日都話beckham 廢...........
作為右中場,佢都好稱職啦...........
啱啱睇highlight,佢d 斬波靚到.............
跟本就唔廢...不過係要睇佢長期表現先知嫁呢D~
有D人就係睇一兩場就係到嘈黎嘈去~
我的心曾經為你打開過~只是你扮作看不見~
Originally posted by andy020290 at 2006-6-16 02:03 AM:

到時如果真係遇到~我覺得就唔係真係咁簡單啦D戰術~而且
4-4-2呢個陣式跟本就係擺黎打強隊既..
如果朗尼同奧雲番足哂黎既話就好
奧雲今場波表現已經有進步,到16強應該都返得7788
朗尼鬥心仲係度...但暫時仲係心有餘力不足bo...
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
謝拉特如果唔係最後一腳幫佢加左唔少分,
今晚無態球員一定有佢份..
雖然英格蘭今場d把握能力差, 但球員嘅拼勁, 求勝心同認真態度都值得一讚.
Originally posted by alantai at 2006-6-16 02:02:
贈英格蘭1句

"兩場6分冇霸氣, 去到複賽就知死"

2句
簡單講幾句:

英格蘭表現好過上場。

但不足以奪世界杯。

今場碧咸既表現反而差左,幾次都係俾人睇通晒,斬波多數都斬到鬼咁遠or省中人。

羅賓遜唔想講。

高治俾佢赫左咁多次,終於有收獲,我講我地d球迷,仲慘過睇鬼片。
我愛長澤
Originally posted by vv1668vv at 2006-6-16 02:04 AM:

对对对。。外间评论 英格兰 今届 0甘强。。
睇今晚场波。。真系唔多觉 距有咩野霸气。。
今場波最唔對版同最令人失望果個其實係祖高爾....
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
打得都算唔錯~
睇得出好想WIN,同法國個場唔同~法國D人好似唔識攻咁~
碧咸~真係好波~D 長傳勁靚~
其實英都有好多 CHANCE 係佢地把握唔到~
今場算係靠實力WIN返黎~
上場好彩烏龍波~
希望下場醒目D唔好打得咁危~

PS~千里達係有D計~可以守到咁好~反攻時又有威脅!!抵讚
Originally posted by andy020290 at 2006-6-16 01:57 AM:
哇哇哇~碧咸今日又係最好波~我見佢成場波都跑黎跑去...
話左佢唔係廢嫁啦~YA?????
謝仔果球真係射得好靚~
謝仔o個球都係碧咸助攻架
Originally posted by MaxFigo at 2006-6-16 02:02 AM:

碧咸下半場連右閘都踢埋,讓左個位比A.Lennon
但表現都仲咁搶鏡,能攻擅守
抵讚!!
碧咸作為陣中多面手, 助攻助守就必然架 la
下半場佢封死對方單刀波應記一功
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】 英格蘭VS 千里達

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。