<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】 英格蘭VS 千里達
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Kian76 at 2006-6-16 02:05 AM:
簡單講幾句:

英格蘭表現好過上場...
講得岩, 我都覺得碧咸打得差左, 好多波撞口撞面省落對方身上. 同埋D死球開得唔好. 只不過係尾段出到球波比高治頂入..但係諗番都係因為LENNON係底線一個拖兩個再回後至比到碧咸可以慢慢睇定出波....其實咁樣有一個隱憂, 英格蘭而家真係需要一隻右翼,好似今場咁睇到LENNON入左黎起碼成隊波多番D出波. 但係咁樣碧咸打番閘...對住千里達就話可以, 因為對方無咩攻力, 但係對住D一線球隊可唔可以咁出? 一個疑問.

不過GOOD NEWS係ROONEY可以打番..真係要旨意佢....
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by MaxFigo at 2006-6-16 02:02 AM:

碧咸下半場連右閘都踢埋,讓左個位比A.Lennon
但表現都仲咁搶鏡,能攻擅守
抵讚!!
英軍一早應該打番依家波,用唐寧同連儂入來係兩邊拉番開黎打。
J.Cole唔係唔好波,不過打左中場既佢每每帶番中路去波;用唔足球場闊度,令中場中間收窄左,空位都小左。但換左兩隻正宗快翼落來打番最殺食家波之後,形勢即刻唔同晒。
Originally posted by brightman at 2006-6-16 02:20 AM:

講得岩, 我都覺得碧咸打得差左, 好...
高治入果球...係A.Lennon用頭回傳返比碧咸
而唔係你所講一個拖兩個...

我反而覺得A.Lennon入左黎之後,英格蘭右路攻勢弱左好多
A.Lennon同碧咸好少係右路互相配合
碧咸有好幾次走上黎想做疊瓦式助攻,Lennon都係無理到自己去...
見佢死扭...落到底線出d波又唔靚....記得有次仲斬左去對面底線...
同SWP有d異曲同工ge感覺....
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by MaxFigo at 2006-6-16 02:25 AM:

高治入果球...係A.Lennon用頭回...
下...我睇到既係lennon係換入黎之前右路攻勢勁弱喎
一剎那的幸福足以回味一生

下場關鍵戰, 輪到碧咸入波 la
Originally posted by andy020290 at 2006-6-16 01:59 AM:
碧咸真係好勤力...作為FANS既真係好Q感動呀,,,
助攻助守都有份,好野呀

都係果句,艾朗連儂唔該練好d出波,否則幾年後要你接班就真係..............

今場加歷查打右閘真係好一般,佢都係打中堅好d.........

祖高爾扭少d啦,多d係左邊出波啦,唔好下下扭入中路啦.........

林柏特同謝拉特下下都將d波塞死係中路,應該分多d比兩邊........

後防同龍門既問題都唔大,係驚攻唔入.........

雖然朗尼入黎冇再受傷,但係狀態仲未夠,要再努力操fit啲~高治頂波唔好再噤人頂啦........

碧咸今場斬d波都ok,兩下斬比高治都到位,好彩高治把握到一個........車身射果個咁都唔入..........

對新鞋好似冇咁冼喎
摺吧啦
Originally posted by brightman at 2006-6-16 02:28 AM:

加歷查一樣都係唔比波碧咸斬,碧咸有幾次有空位可以走落去傳,但係加歷查夾硬傳就算.........
摺吧啦
Originally posted by brightman at 2006-6-16 02:28 AM:

亦可以話係加歷查助攻ge能力唔夠...

Lennon出場後ge表現...雖搶眼,但實際又無太大幫助
反而唐寧好好多,起碼唔會一味死爆落底線
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by MaxFigo at 2006-6-16 02:25 AM:
高治入果球...係A.Lennon用頭回傳返比碧咸
而唔係你所講一個拖兩個...

我反而覺得A.Lennon入左黎之後,英格蘭右路攻勢弱左好多
A.Lennon同碧咸好少係右路互相配合
碧咸有好幾次走上黎想做疊瓦式助攻,Lennon都係無理到自己去...
見佢死扭...落到底線出d波又唔靚....記得有次仲斬左去對面底線...
同SWP有d異曲同工ge感覺....
係呀,係連儂用頭回返比碧咸,碧咸就睇定斬比高治頂入

我同意你既講法,艾朗連儂唔識得玩疊瓦式,淨係識得自己扭,經驗未夠真係未夠,要靠佢就真係..........
d傳波真係好一般,同SWP一樣,得個快字係冇用嫁,練好d傳波先啦
琴日奧當高又係,好彩最後果下係要佢「逗」埋去,否則德國失分

講快SWP可能仲快
摺吧啦
Originally posted by MaxFigo at 2006-6-16 02:31 AM:

亦可以話係加歷查助攻ge能力唔夠...

Lennon出場後ge表現...雖搶眼,但實際又無太大幫助
反而唐寧好好多,起碼唔會一味死爆落底線
我反而覺得唐寧好一般,如果祖高爾打返好似車仔咁既表現的話唐寧真係有排都唔洗擔正
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】 英格蘭VS 千里達

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。