<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】 英格蘭VS 千里達
返回列表 回復 發帖
老實講..英格蘭真係一般...
咁多年都係對d弱旅打烏龜波..就打得好辛苦..咩都做唔到
對d硬野就有d料到...我覺得佢地對德國仲好d啦..
但對厄瓜多爾...就算win 都好辛苦...可能加時or 射12碼...
Originally posted by abc123aa at 2006-6-16 02:47 AM:

一個有入波一個有助攻,梗係啦

狀態我相信大家會越黎越好,我比較擔心雙「特」囉
謝拉特係福星,一日有謝拉特在陣英格蘭都唔會輸,就算踢得幾差都好。放心。
我愛長澤
Originally posted by MaxFigo at 2006-6-16 02:47 AM:

但放佢出來點樣安排位置又係一個問題......

碧咸移入中路...林伯特推前拍奧雲
哈哈!
碧咸移入中路我驚對強隊果時唔得喎,係右路做防守碧咸起碼冇咁易比人一打就破防

奧雲仔快d返黎啦
摺吧啦
Originally posted by brightman at 2006-6-16 02:47 AM:

不過林柏d波係好難射, 基本上無時間望龍去射..射唔入都係運氣唔夠
有球佢接應高治ge傳送....基本上仲有時間比佢控多腳
但佢龍都唔望左腳一野ban埋去...仲要食唔應個波...個波完全無力...
仲有佢過勇ge攔截....睇得出佢今場踢到有d炆..

當然入唔到波運氣都係因素之一

訓先啦,聽朝返學....今晚傾得好爽,聽晚再黎過!!
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by 瑞比 at 2006-6-16 02:48 AM:

beck打到咁都俾人插無野好講
助攻助守,放d波落點又好,
成隊波真係靠佢一個

唔通真係要佢下下都要斬到100%準先叫好...
同......意.......
摺吧啦
Originally posted by 瑞比 at 2006-6-16 02:48 AM:

beck打到咁都俾人插無野好講
助攻助守,放d波落點又好,
成隊波真係靠佢一個

唔通真係要佢下下都要斬到100%準先叫好...
但下半場除左o個球助攻係傳得中之外,全部傳中都飛機......傳到冇雷公咁遠......

再唔係就俾人擋晒......

[ Last edited by Kian76 on 2006-6-16 at 02:51 AM ]
我愛長澤
Originally posted by ahho319 at 2006-6-16 02:48 AM:
咁多年都...
今次英格蘭嬴到千里達兩球算好, 瑞典連打多一個入一球都做唔到.
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by abc123aa at 2006-6-16 02:45 AM:

係世盃呢兩場我見佢斬比較遠既罰球既方法有d唔同.........
係咩??
佢斬波個支勢真係勁傷條腰..
炒硬車切喜雀斬紅軍火燒兵工廠食緊梗食糖
Originally posted by ahho319 at 2006-6-16 02:48 AM:
咁多年都...
但係德國既攻力好勁=3="
摺吧啦
Originally posted by 瑞比 at 2006-6-16 02:51 AM:

係咩??
佢斬波個支勢真係勁傷條腰..
佢好明顯就住就住

e兩場世界杯比賽,佢開ge角球都唔再好似以前咁急勁
而選擇開個高波去後柱比高治去頂
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】 英格蘭VS 千里達

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。