<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】 英格蘭VS 千里達
返回列表 回復 發帖
Originally posted by MaxFigo at 2006-6-16 02:55 AM:
咁樣ge斬波方式就好似平時係中場轉方向咁
唔係,佢係皇馬轉向唔係咁,係彎腰大斬,就好似佢以前射罰球個姿勢咁
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-6-16 02:37 AM:

上場碧咸因為上半場太搏,下半場有d收油,今場我覺得好好多
因為今場係相反,英格蘭將賭注壓左落下半場
Originally posted by abc123aa at 2006-6-16 02:59 AM:

唔係啩
德國條後防有前科
依家奇哥咁鍾意玩主攻
你估佢唔驚呀
Originally posted by scorerhk at 2006-6-16 03:02 AM:

因為今場係相反,英格蘭將賭注壓左落下半場
上半場英格蘭都未出真功夫
摺吧啦
Originally posted by donald15 at 2006-6-16 03:02 AM:

德國條後防有前科
依家奇哥咁鍾意玩主攻
你估佢唔驚呀
咁又係,英格蘭條後防都算穩
摺吧啦
其實睇左兩場...英格蘭好似無護波好既人...
joe cole 都ok ....但佢都好少護波
應該搵d人推去禁區邊...博d死球mah...
又有謝拉特,又有碧咸, 又有林柏特
Originally posted by abc123aa at 2006-6-16 02:58 AM:

呢兩場壓住對手黎攻真係有d老鼠拉龜既味道..........
英格蘭既中場不重創造重簡潔,你叫佢地配合打反擊快攻會係非常好,但要用黎在圍攻戰中做出一d創意性強點的傳送,就真係難d喇。

不過都有三個可能性,亦係三個重點:

一:祖高爾既創造力和突破

二:雙特的遠射

三:高治個頭

若呢三樣野是但一樣野做得好,將會係英格蘭既仙丹,但若三樣野都唔掂,英格蘭就死硬。(不過仲可以拜神碧咸射罰球)
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-6-16 03:03 AM:

只要費迪南唔發波溫真係可以同意大利條防線拼一拼
Originally posted by MaxFigo at 2006-6-16 02:38 AM:

若然今場打右閘ge係加利仔,或者係朗尼出到黎走多d位
咁已經無用Lennon ge需要...
亦都係艾歷臣換人換得好,後備就係有咁既作用
Originally posted by abc123aa at 2006-6-16 03:03 AM:

除左keeper 囉..
上次都有球波拍比人射啦...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】 英格蘭VS 千里達

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。