<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英格蘭最驚遇到邊支球隊呀?
返回列表 回復 發帖

英格蘭最驚遇到邊支球隊呀?

單選投票, 共有 0 人參與投票
4.08% (2)
6.12% (3)
18.37% (9)
4.08% (2)
46.94% (23)
6.12% (3)
4.08% (2)
2.04% (1)
8.16% (4)
您所在的用戶組沒有投票權限
係咪巴西呢?
打完頭2場覺得佢16強對邊隊都唔係咁穩陣~
黑馬捷克亦係唔少野
等睇佢地第2場
第1場佢地差不多冇受場地影響
踢得好順
打法有d似以前的英格蘭
不如話邊支球隊最驚遇到英格蘭...
Originally posted by bigfish at 2006-6-16 04:42 PM:
不如話邊支球隊最驚遇到英格蘭...
我諗冇掛~
Originally posted by 艾力克 at 2006-6-16 04:47 PM:

我諗冇掛~
我諗大部份球隊都驚遇到英格蘭, 因為..................悶死
贏佢又要俾佢 d fans 鬧.  

[ Last edited by Lyon on 2006-6-16 at 05:06 PM ]
Originally posted by Lyon at 2006-6-16 05:02 PM:

我諗大部份球隊都驚遇到英格蘭, 因為..................悶死
唔一定要下下踢d 森巴式高章花巧波先有娛樂性 geh
英格蘭o既平實作風起碼穩打穩紥丫
Originally posted by Lyon at 2006-6-16 05:02 PM:

睇機械人表現
諗番起上屆施文比朗拿癲奴個死球笠Q死...真係笑口屎我!
Originally posted by 龍九州 at 2006-6-16 05:21 PM:
諗番起上屆施文比朗拿癲奴個死球笠Q死...真係笑口屎我!
我個日睇住球波飛入...都唔知好嬲定好笑
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英格蘭最驚遇到邊支球隊呀?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。