<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我想日本仔-------輸埋第二場
返回列表 回復 發帖
睇下今日明報 la, g1 h3 R4 a6 \% ^% E4 Y5 z7 ?
唔通捧日本就係死罪? 只有大陸人先會盲目反日 ja
; N& j1 Q2 X% `  }% u1 O! z2 W, E如果香港對日本, 我一定捧香港, 但如果日中大戰, 我會捧日本囉
Originally posted by zedpyma at 2006-6-18 00:53:5 ~3 ]3 t$ a6 |4 t6 a
No need to link Soccer with History !
1 v6 `9 P' z7 D" I% w$ x9 K' R3 t
# O6 E. {0 b; u6 O& lAre you are dare to say you dont even use one thing from Japan ?
$ \: E/ ^5 _0 p8 n2 ?  W3 Z# l" VIf not, please receive back your word,/ r! t  n- r! D
( w: w$ F/ N+ l6 b0 Y  r
and you "SKIN" !
* U. ~( }% x& J% _' \- ~! \/ b7 \
又係呢d荒謬理論? 大佬呀, 用日本野就唔X得日本呀? 為什麼你不叫日本鬼子如果繼續用"漢字"的話就要臣服中國呢? / l% _* h  n6 W+ e
不過我同意體育應該同政治分開, 只要踢好波, 哪一國都支持!!!4 t  [, \" Y4 S* V- |& D& e

* v8 @- E7 S+ Y3 \6 d/ ~4 E& l[ Last edited by 打狗棒 on 2006-6-18 at 12:14 PM ]

100 x 75 PIXEL下載

Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-18 12:12:
2 @: ~; `+ l1 W# x) t3 c
- o9 h# l" r6 P& H
9 F" S( U, m3 P3 [$ e0 a2 c又係呢d荒謬理論? 大佬呀, 用日本野就唔X得日本呀? 為什麼你不叫日本鬼子如果繼續用"漢字"的話就要臣服中國呢?
- j4 u$ k6 O5 v$ t( z" m4 g

" z) J1 u7 G4 R5 G( B; D/ _
.
Originally posted by 155220 at 2006-6-18 12:14 PM:' i: H0 z. j; `4 T! V

2 w+ O" D) A' w1 v8 }; N$ a# f3 v, z5 b* E7 P, W/ T- b! T
6 _& O  R! u/ ]
( e. @6 W0 v) ?- J2 W% ]
$ R5 f& q' I2 f2 d7 k
日本仔係屎波嘛,快快出局,大快人心.

排名就是力量,google, yahoo講左俾你知
Originally posted by 新經濟學巨人 at 2006-6-17 10:41 PM:. Y" @3 q  a) y# d5 o& s+ w

5 |7 v9 q2 c- ]7 s/ C( _6 U/ d  o, e8 s  c/ Z! W
一個國與我比?
( e# Z( ?$ n( H/ ~8 W7 g& y
, M& s- k! ]: D; h: E; U你應該以
- s% K7 y, l% N2 A6 i& ~
) p; h9 f% s% u3 Q2 u...
9 ]% H4 W: P; \+ X* q3 k2 C! Z' _. P; c  ]
當年〔日本仔〕都有攪..................................現在〔你〕又用佢個種方針去搞..............。吾通你係日本係.....................................餘孽。 ' n6 P* y# q, Z6 {
4 ~  l! Y, _" h( C9 A0 ~( S

8 s" M6 d0 c% ~( z3 E6 G我是將日本〔仔〕對你,人對人,不是國與人比。所以我無搞錯到。
# _/ p6 @. `5 B0 |3 q- l( }
" q) @$ q; h/ z0 `0 ?- O+ a1 g+ k6 L" F
& A+ r& x$ T) ~- c( U. J. U( u
至於我在世界杯杯觀點;跟其他人不同,因為日本現在代表亞洲出賽。現在亞洲區在世界杯出席數為4.5。如果日本好成續,〔當然最好是上仗贏澳洲,不在最後幾分鐘輸波〕那麼連今晚一場和波,下場在巴西俾面派對上,就有機會出線。如果南韓又出線的話。亞洲區在世杯有好成績,下一屆出席數就有可能增加。這樣亞洲在下屆就可能有5個出線席位呢。中國同日本都是在亞洲區,同在這條船上。所以捧日本最利己利人。
& s. ^; }& S8 W( D3 ~" [; G! d相反日本輸了,亞洲區的出席數不變或變少。你認為對中國以為出席世杯又有利嗎?這叫損人不利己而已。5 Z8 O2 H) v. [. u2 k

7 B- }4 C4 V) T7 w' s# ]你要反日,我當然不想插嘴,但反日同時,應該分清楚,那些政策只會對單獨對日本有影響的,那些政策連中國也會一起受牽連的。
. N* U' f5 H3 M( I9 ?: Q3 B9 w$ H) Z7 P
[ Last edited by 金魚佬 on 2006-6-19 at 12:12 AM ]
nil
唔好盲目咁反日反日反日............而家又唔係打緊戰爭呀????
唉, 估唔到你係"燈".............7 G7 {7 m, j/ h
日本仔又輸唔去, 我想問仲有邊一隊你想佢輸? 等我.............
下次唔駛你希望日本隊輸呀,因今次打和其實已經出線無望了...........對巴西拿三分.....
Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-19 12:51 AM:6 O) `4 y0 A* |* ]
唉, 估唔到你係"燈".............
% Y& e5 ?+ r0 Y/ }日本仔又輸唔去, 我想問仲有邊一隊你想佢輸? 等我.............
( m1 O% v# k* x  a- ^- Y' a
3 Q6 E0 r' S) L可以試下喎2 u9 V4 k) R8 a+ z! Q
3 _5 S* S4 s5 z9 |& N& {
川口能活神祕救左個12碼
2 `, p5 V6 a& H, }, k1 E1 k5 k條眉又救左一球9 o1 A3 m. c6 ^. B# @4 E
呢到都兩球啦
Originally posted by hongkongpeople at 2006-6-19 01:03 AM:0 W: x; b8 a2 w7 t
下次唔駛你希望日本隊輸呀,因今次打和其實已經出線無望了...........對巴西拿三分.....
0 F+ P  X4 A  U* p" A, {
派d架妹球迷出去,等到巴西成隊都腳軟
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我想日本仔-------輸埋第二場

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。