<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 覺唔覺有時D人會用WINNING既能力值去評現實球員??
返回列表 回復 發帖
Originally posted by andy020290 at 2006-6-17 14:56:

系low,最緊要你明白,haha~
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2006-6-17 02:59 PM:

系low,最緊要你明白,haha~
我冇咁得閒明白你感受-.-
我的心曾經為你打開過~只是你扮作看不見~
唉~好過D人捧D足球技巧有一半都唔入流既人既
'性版討論區"
Originally posted by andy020290 at 2006-6-17 15:00:

我冇咁得閒明白你感受-.-
Um~或者la
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2006-6-17 03:01 PM:
唉~好過D人捧D足球技巧有一半都唔入流既人既
你鐘意捧咪捧﹐我鐘意捧咪捧﹐捧丫捧丫捧﹐會打你兩錘咩...
Rising Star, 5th pick overall:
G - J.Kidd 24, D.Rose 33, M.Conley 108, R.Hamilton 117, S.Curry 136, M.Belineli 173
F - K.Durant 5, C.Villanoeva 61, A.Randolph 80, B.Bass 192,
C - Bargnani 52, A.Bogut 89, A.McDyess 145, R.Hibbert 164

EF League 6th Pick Overall:
G - C.Billups 16, B.Gordon 67, A.Miller 78, A.Brooks 102, A.Iverson 115,
F - D.Granger 6, T.Thomas 91, Battier 126, K.Martin 139, B.Bass 163
C - B.Lopez 30, Okur 43, Bargnani 54, Perkins 150
我覺得WINNING太過保守,成日低估在D新星及非足球強國既好球員,又唔太肯將一D成年缺態或已過氣既名將既能力調低,往往跌幾度就算,呢D唔改唔得實况
'性版討論區"
你鐘意捧咪捧﹐我鐘意捧咪捧﹐捧丫捧丫捧﹐會打你兩錘咩...
邊個阿叔發up風??? Where??? Where???

'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2006-6-17 03:08 PM:
我覺得WINNING太過保守,成日低估在D新星及非足球強國既好球員,又唔太肯將一D成年缺態或已過氣既名將既能力調低,往往跌幾度就算,呢D唔改唔得實况
KONAMI咪比左個EDIT MODE你既﹐你鐘意點調咪點調 lor 我個基維爾永遠都係保持係顛鋒時期既數值
Rising Star, 5th pick overall:
G - J.Kidd 24, D.Rose 33, M.Conley 108, R.Hamilton 117, S.Curry 136, M.Belineli 173
F - K.Durant 5, C.Villanoeva 61, A.Randolph 80, B.Bass 192,
C - Bargnani 52, A.Bogut 89, A.McDyess 145, R.Hibbert 164

EF League 6th Pick Overall:
G - C.Billups 16, B.Gordon 67, A.Miller 78, A.Brooks 102, A.Iverson 115,
F - D.Granger 6, T.Thomas 91, Battier 126, K.Martin 139, B.Bass 163
C - B.Lopez 30, Okur 43, Bargnani 54, Perkins 150
Originally posted by Xtravagant at 2006-6-17 03:10 PM:

KONAMI咪比左個EDIT MODE你既﹐你鐘意點調咪點調 lor 我個基維爾永遠都係保持係顛鋒時期既數值
如果你唔知道現實球員既數值可以去其他討論區到問人嫁~
例~搵番朗拿度全盛時期既數值都得~
我的心曾經為你打開過~只是你扮作看不見~
Originally posted by Xtravagant at 2006-6-17 15:10:

唔肯面對現實

餐餐出新winning我都要調一大輪先玩得,好煩ar
'性版討論區"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 覺唔覺有時D人會用WINNING既能力值去評現實球員??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。