<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】 捷克 對 加納
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Juninho at 2006-6-18 02:00 AM:

理性上 我當然明,我上場都捧加納隊死意大利,不過情感上我又鐘意捷克,唔想佢地死嘛。
我又鐘意捷克
KOF"炎之貴公子"
call me 草薙京
我勁鍾意捷克呀!!!
依家真係死亡之組喇...3隊都3分...
Originally posted by abc123aa at 2006-6-18 01:55 AM:

琴晚墨西哥排名夠高過安哥拉好多啦,咪又係和波,所以排名係唔代表一切既
如果真係咁..................

世界排名第一攞世界盃味算lor
Originally posted by Azuma at 2006-6-18 02:19 AM:

如果真係咁..................

世界排名第一攞世界盃味算lor
咪係
摺吧啦
事實加納踢得非常好,今埸加納d球員射門準左,即刻打到捷克守衛有得震冇得訓
加納體能,速度,力量同效率都非常強,球員好績極,攻守時都會有足夠球員,
突破又強
講真次名出線對巴西,都未必冇得打
Originally posted by scorerhk at 2006-6-18 02:21 AM:
事實加納踢得非常好,今埸加納d球員射...
現在那隊對巴西都未知
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
Originally posted by at 2006-6-18 05:00 AM:

現在那隊對巴西都未知
希望係加納。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-6-18 05:30 AM:

希望係加納。
意大利越早對巴西越好呀...
趁巴西未操fit哂,乘機踢走佢地
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by MaxFigo at 2006-6-18 05:33 AM:

意大利越早對巴西越好呀...
趁巴西未操fit哂,乘機踢走佢地
踢左一場樣衰既斷言???我係驚對巴西時d傷兵太多咋,意大利今屆d傷兵多到......
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】 捷克 對 加納

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。