<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 捷克對加納
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-6-18 01:58 AM:

如果留力的話陣間一個唔覺意對巴西..........
等澳洲幫幫手﹐聽晚搞點巴西﹐首明出線既話﹐ITALY就特登輸來避開巴西﹐Czech又可以出線~問你死未哈哈
Rising Star, 5th pick overall:
G - J.Kidd 24, D.Rose 33, M.Conley 108, R.Hamilton 117, S.Curry 136, M.Belineli 173
F - K.Durant 5, C.Villanoeva 61, A.Randolph 80, B.Bass 192,
C - Bargnani 52, A.Bogut 89, A.McDyess 145, R.Hibbert 164

EF League 6th Pick Overall:
G - C.Billups 16, B.Gordon 67, A.Miller 78, A.Brooks 102, A.Iverson 115,
F - D.Granger 6, T.Thomas 91, Battier 126, K.Martin 139, B.Bass 163
C - B.Lopez 30, Okur 43, Bargnani 54, Perkins 150
Originally posted by alantai at 2006-6-18 02:16 AM:

如果係咁, 兩隊得失球一樣(而家係0,再打和都係0)
對賽成績加納贏
唯一機會係下場捷克和得多過加納
緊係唔係啦
捷克炒美國三球而家輸兩球

加納上仗輸意大利兩球而家贏捷克兩球先打個和
GP W D L GS GA GD P
Italy                1 1 0 0 2 0 2 3
Czech Republic  2 1 0 1 3 2 1 3
Ghana             2 1 0 1 2 2 0 3
United States    1 0 0 1 0 3 -3 0
炒硬車切喜雀斬紅軍火燒兵工廠食緊梗食糖
Originally posted by Xtravagant at 2006-6-18 02:18 AM:

等澳洲幫幫手﹐聽晚搞點巴西﹐首明出線既話﹐ITALY就特登輸來避開巴西﹐Czech又可以出線~問你死未哈哈
日本加油呀,澳洲搞掂巴西啦
摺吧啦
我想激d,希望usa贏^^....
Originally posted by mokbobby at 2006-6-18 02:18 AM:

緊係唔係啦
捷克炒美國三球而家輸兩球

加納上仗輸意大利兩球而家贏捷克兩球先打個和
記錯左tim
就算捷克贏到意大利
都好大機會3隊6分
再計得失球, 捷克都好蝕底
Originally posted by 瑞比 at 2006-6-18 02:25 AM:
我想激d,希望usa贏^^....
千祈唔好
否則意大利捷克要生死決
是但一隊出局都唔好啦
Originally posted by mokbobby at 2006-6-18 02:26 AM:

千祈唔好
否則意大利捷克要生死決
是但一隊出局都唔好啦
之後2場和晒2隊一齊出線得得^^??
以為死亡之組激d,點知咁快玩完orz..

希望呢組有d睇頭..
捷克輸波lu,第一場波原來係虛火......今場波成全搶輸左俾加納,而今場波加納既攻門問題還末改善,但好就好在今場機會多的是,射成十幾廿腳波,想唔中一兩球都難,同埋今場佢地走向極端,上場波加納係咁射飛栩今場就故意壓低個波黎射,結果反而多射射中施治,睇左今場,我諗捷克都幾難出線.......對意大利好危......特別係分分鐘意大利出恩沙基呢個射手,走位及速度,更重要的是把握力強,係捷克較慢較大意既後防既最大剋星踢法,正如今場加納,証明原來活力係捷克後防最驚既野......

但話時話,加納個龍門反應好快,但同科特迪瓦個龍門一樣,弱點係絕對唔識守高波,但反應明顯比科特迪瓦門將快得多,基本上地波殺晒,上場波基拿甸奴和東尼都好慘,射唔過佢。哈哈!!

今場波加納中場鐵三角踢得非常好,艾辛、艾比亞、蒙達利三叉中場,非常厲害,艾比亞一直被批評防守力不足,但現在踢國家隊他是攻擊中場,他的進攻能力也很好呢,而艾辛也很生,傳、控技術控制得不錯,蒙達利在組織上較沉,但那一腳左腳射門也非常精彩(唯一夠疆射起個波,哈),而他們有一個最大的特點:短跑手!!!三個中場既速度都好高,特別係艾比亞!!!他末踢波之前可以國家田徑隊的啊!!!

普波斯基是翼鋒,翼鋒與翼衛不同之處有一點是當球隊中場搶輸左,最大影響是翼鋒球員,他們沒有途徑拿到球去進攻,一些長傳,傳上去又唔係以翼鋒為目標,係以前鋒為目標,就算斬俾翼鋒,又唔一定接應倒,因為多數要背門控波,呢個時候身體對抗性多數較弱的翼鋒球員就更難有所作為,但翼衛則可以由後場開始搶斷後快速反擊,而且一般來說翼鋒球員是短跑手,翼衛多數是長跑好手,前者一般也難以在長距離下保持最高速,但後者則慣了,所以普波斯基今場波踢得沉其實真係情有可原呢!!!只要中場能搶斷多一點,普波斯基便會是一位很出色的進攻手。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 捷克對加納

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。