<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】意大利 對 美國
返回列表 回復 發帖
Originally posted by MaxFigo at 2006-6-18 05:23 AM:

起碼唔會解圍撻q....
最重要既係佢只需要應負普波斯基一個。
我愛長澤
Originally posted by MaxFigo at 2006-6-18 05:22 AM:

唔駛大哥ge...見你講野咁激動,同你開下玩笑je
系咩?点敢唔叫你一声“大哥”呀。。
我觉得你激动过我好多播。。
我 讲句 意大利粉 你就要话 我 VV1668VV粉?
唔好“人参攻击” 好播。。

不过讲时讲。。我都好喜欢睇你对其他球队既分析。。
有POINT...
Originally posted by MaxFigo at 2006-6-18 05:26 AM:

唔怪得上場烏克蘭輸球咁ge 12碼..

估唔到球證都驚球員走光
係,哈哈!!
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-6-18 05:24 AM:
保方

奧度 尼斯達 簡拿華路 森保達

加度素 派路 巴朗尼

托迪

基拿甸奴 恩沙基
東尼今場麻麻
基拿甸奴都得一球好波

不過郁都郁基拿甸奴先啦,東尼話哂係意甲神射手
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by MaxFigo at 2006-6-18 05:28 AM:

東尼今場麻麻
基拿甸奴都得一球好波

不過郁都郁基拿甸奴先啦,東尼話哂係意甲神射手
但東尼入唔倒波......下半場基拿甸奴擺明放到乾晒。
我愛長澤
Originally posted by vv1668vv at 2006-6-18 05:27 AM:

系咩?点敢唔叫你一声“大哥”呀。...
都係名一個je...加左個粉字ja ma,咪又係名一個
你幫人地個名加個粉字就得
人地幫你加就唔得??

反應咁大ge你...唔該講野前先諗下人地會有咩感受
祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by Kian76 at 2006-6-18 05:29 AM:

但東尼入唔倒波......下半場基拿甸奴擺明放到乾晒。
東尼射中楣ja~~~

不過話時話...我驚納比最尾都唔會出恩沙基
祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by MaxFigo at 2006-6-18 05:30 AM:

都係名一個je...加左個粉字ja m...
反應咁大ge你...唔該講野前先諗下人地會有咩感受

喂!哩句说话同你自己讲会唔会适合一D呀?大哥
我最多都系摞球队黎讲。。并非 系e name 上面加落去 播。。
Originally posted by MaxFigo at 2006-6-18 05:31 AM:

東尼射中楣ja~~~

不過話時話...我驚納比最尾都唔會出恩沙基
點會呢??打到入決賽仲有成5場波。哈哈!!
我愛長澤
Originally posted by vv1668vv at 2006-6-18 05:33 AM:

喂!哩句说话同你自己讲会唔会适合一D呀?大哥
我最多都系摞球队黎讲。。并非 系e name 上面加落去 播。。
vv1668vv都唔方係你真名啦...加下個粉字有咩問題??

唔同你再討論d無意義ge問題,但我好唔鐘意你講野ge方式係事實
祖雲達斯多年忠實球迷
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】意大利 對 美國

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。