<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】意大利 對 美國
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Kian76 at 2006-6-18 05:34 AM:

點會呢??打到入決賽仲有成5場波。哈哈!!
我驚佢唔出恩沙基...其他前鋒入唔到波
難入決賽ja
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
大佬呀,一人少一句啦。又唔係乜野大件事,大家都show下自己既男兒不問恩仇氣概啦!!^^(呢句自己作既)
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-6-18 05:38 AM:
大佬呀,一人少一句啦。又唔係乜野大件事,大家都show下自己既男兒不問恩仇氣概啦!!^^(呢句自己作既)
無..覺得佢有d無聊je...唔講lu
祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by MaxFigo at 2006-6-18 05:36 AM:

我驚佢唔出恩沙基...其他前鋒入唔到波
難入決賽ja
佢地最大問題係前鋒冇交流,基拿甸奴和東尼各有各踢,永遠唔會在機會和傳送後更大機會當中選擇傳送......佢地若果每人入倒一球,相信呢個問題會開始淡化,東尼太想入波喇。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-6-18 05:39 AM:

佢地最大問題係前鋒冇交流,基拿...
兩個前鋒打法好近似...連伊亞昆達都係,都係企係中鋒位
而且大家都係射手,攞到波梗係想自己射

若果加個恩沙基落去,走多d,拉鬆d對方條防線,再比個中鋒去衝會好好多
祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by MaxFigo at 2006-6-18 05:42 AM:

兩個前鋒打法好近似...連伊亞昆...
伊亞昆達反而肯傳波,不過傳送質素和機會的質素都唔高姐。我仲妄想緊如果迪比亞路係馬基安尼就好。哈哈!!
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-6-18 05:44 AM:

伊亞昆達反而肯傳波,不過傳送質素和機會的質素都唔高姐。我仲妄想緊如果迪比亞路係馬基安尼就好。哈哈!!
今場波迪比亞路個位置都唔清晰...
踢中間就同派路撞位
踢前d又唔知點同兩個前鋒配合..
踢左邊又唔夠速度沉底...

如果係馬基安尼就好lo...
祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by MaxFigo at 2006-6-18 05:35 AM:

vv1668vv都唔方係你真名啦...加下個粉字有咩問題??

唔同你再討論d無意義ge問題,但我好唔鐘意你講野ge方式係事實
随便你! 我并非找麻烦,
我都对你讲说话既方式有保留。
我最多都系将 意大利队 讲成 意大利粉 并无针对任何人。
但系 你又如何呢?
即使 e-name 并非 真姓名也好,你的说法是否已经有对人攻击之意?
無意義ge問題系会否是由你自己引发?

[ Last edited by vv1668vv on 2006-6-18 at 05:50 AM ]
Originally posted by MaxFigo at 2006-6-18 05:47 AM:

今場波迪比亞路個位置都唔清晰....
意大利個陣的確變化好大,但就係缺少一隻快速既翼,如德國的奧當高、英格蘭的連濃、美國的比士利咁,出到黎,特別係完場前作用特別大!!!
我愛長澤
Originally posted by vv1668vv at 2006-6-18 05:48 AM:

随便你!
我都对你讲说话既方式...
叫你vv1668vv粉係想比你試下比人講ge感受
正如你話齋,改咩名、邊一種名唔重要,重要ge係聽者ge感受

你自己都咁大反應,咁支持意大利ge人會有咩反應呢??
祖雲達斯多年忠實球迷
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】意大利 對 美國

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。