<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】意大利 對 美國
返回列表 回復 發帖
收拾心情去跑步先,一陣跑完沖個靚涼就返工喇,再見。
我愛長澤
Originally posted by vv1668vv at 2006-6-18 05:18 AM:
超。。意大利粉 咪 意大利粉 箩。。意大利粉
無意義ge問題係由我引發...??

我想問如果唔係你e種態度,往後ge事唔知會唔會出現
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by Kian76 at 2006-6-18 05:51 AM:
收拾心情去跑步先,一陣跑完沖個靚涼就返工喇,再見。
我都要訓陣...訓醒聽日要溫書 = =

bye~~
祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by MaxFigo at 2006-6-18 05:51 AM:

無意義ge問題係由我引發...??

我想問如果唔係你e種態度,往後ge事唔知會唔會出現
你认为你自己态度好好咩?
Originally posted by vv1668vv at 2006-6-18 05:54 AM:

你认为你自己态度好好咩?
身為意大利ge支持者...聽到有人講意大利粉等ge用詞...
都幾難態度好~~~或者係我eq低啦
不過我都係想話比你知,我唔鐘意你咁講野
祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by MaxFigo at 2006-6-18 05:56 AM:

身為意大利ge支持者...聽到有人講意大利粉等ge用詞...
都幾難態度好~~~或者係我eq低啦
不過我都係想話比你知,我唔鐘意你咁講野
你喜欢意大利你唔喜欢其他人用其他代语词讲意大利队可以理解同明白
但系 唔锺意的话,可以同人地讲。提出你的意见。
就唔系单方面对人攻击。
你提出 不喜欢 的话,话唔定对方都会尊重你,会停止该代用词。
互相态度恶化,火上加油 会否让事情恶化呢? 或者你自己谂一谂。
(我都会应你“唔锺意我用代名词”讲意大利队的话,我亦会作出调整)

这里是 现场讨论 并非 骂战现场。。
我估大家都系喜欢睇波既男人,无谓讲埋D 0甘野   大家要说的到此为止吧。

[ Last edited by vv1668vv on 2006-6-18 at 06:11 AM ]
Originally posted by vv1668vv at 2006-6-18 06:06 AM:

你喜欢意大利你唔喜欢其他人用其...
我一開始都只係話"意大利就意大利啦~~~意大利粉..."
咁係單方面對人攻擊??咁唔算係同你講,指出我意見??
但係你係度超黎超去...仲專登講多次黎挑釁人
咁叫識尊重人??
火上加油ge根本係你...

唔好以為長篇大論就係有道理....
係要求人地尊重你之前,請先尊重其他人以及你自己
否則,你根本無資格要求人地尊重你,或者得到人地尊重

我一早話左唔再討論
亦無謂為左你浪費我睡眠時間,早抖!

[ Last edited by MaxFigo on 2006-6-18 at 06:15 AM ]
祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by MaxFigo at 2006-6-18 06:12 AM:

我一開始都只係話"意大利...
睇黎同你讲都系多余。。
早抖。。啦
Originally posted by vv1668vv at 2006-6-18 06:16 AM:

睇黎同你讲都系多余。。
早抖。。啦
睇見你d reply我都o左咀....

我e件MaxFigo粉真係唔夠你黎....

早抖啦~~!鐘意叫我大哥ge細路!
祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by MaxFigo at 2006-6-18 06:24 AM:

睇見你d reply我都o左咀....
我e件MaxFigo粉真係唔夠你黎....
早抖啦~~!鐘意叫我大哥ge細路!
大家都系男人 唔驶0甘样讲说话
大家抖嘴真系无乜意思。。听日要温书就早D睡觉啦。。(好意)
睇波,断断续续 睇下停下。。
认识未必够你同其他 D 网友0甘多。。
MaxFigo 不过如果唔介意 下一次遇到再讲下波经啦。。

[ Last edited by vv1668vv on 2006-6-18 at 07:00 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】意大利 對 美國

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。