<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】意大利 對 美國
返回列表 回復 發帖
美國絕對唔係魚腩,我有d擔心。萬一意大利今場輸左處境就好危險。
我愛長澤
Originally posted by kuru at 2006-6-18 02:36 AM:
-.-1934
KOF"炎之貴公子"
call me 草薙京
Originally posted by Kian76 at 2006-6-18 02:37 AM:
美國絕對唔係魚腩,我有d擔心。萬一意大利今場輸左處境就好危險。
美國絕對係魚腩,但波係圓既........(雖然上次我睇好美國.......)
KOF"炎之貴公子"
call me 草薙京
意大利加油呀~
但求今晚有場好波睇,葡萄牙果場無睇,捷克果場睇d唔睇d=3="
摺吧啦
美國攻守都唔掂
我估意大利嬴 3:0
美國 ~~~~~ 頂住呀!
Originally posted by kyo at 2006-6-18 02:42 AM:

美國絕對係魚腩,但波係圓既........(雖然上次我睇好美國.......)
你睇清楚就會知美國班波真係唔差。
我愛長澤
开波未?
Originally posted by alantai at 2006-6-18 02:44 AM:
美國攻守都唔掂
哗。。唔会下话。。。3比0。。真系好大比数播。。
Originally posted by alantai at 2006-6-18 02:44 AM:
美國攻守都唔掂
你地放過美國啦,平心而論,上場第一球傳中既高度係冇得守,出到呢球波咁高,俾著任何球隊都要輸,唔通頂住真高拿唔俾佢飛埋黎咩??冇可能啦,第二球輸世界波,話明世界波仲有得守咩??第三球真係俾捷克打散左,真係失誤。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】意大利 對 美國

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。